KRALJEVSKI POSAO: Kraljica Elizabeta zapošljava osobu zaduženu za društvene mreže, OVO su uslovi!

Palata traži kandidate s prethodnim iskustvom u upravljanju društvenim mrežama, koji su inovativni i kreativni, imaju dobre veštine pisanja i fotografisanja.

Beta/AP

Bakingemska palata zapošljava osobu za upravljanje digitalnim komunikacijama, koja bi bila zadužena za upravljanje društvenim imidžem kraljice Elizabete II. Drugim rečima, vodili bi društvene mreže za kraljicu Elizabetu II, piše “Tajm”, a prenosi hrvatski „Večernji list“.

Palata traži kandidate s prethodnim iskustvom u upravljanju društvenim mrežama koji su inovativni i kreativni, imaju dobre veštine pisanja i fotografisanja. Veštine produkcije video-zapisa takođe su navedene kao “vrlo poželjne”. Ovo je vaša prilika da upotrebite svoju digitalnu ekspertizu na najbolji mogući način.

Posao nudi i brojne pogodnosti: 33 dana godišnjeg odmora, kao i besplatan ručak, sa sedištem u Bakingemskoj palati. Uz nedavno lansirani nalog za Megan, vojvotkinju od Saseksa i princa Harija na Instagramu, popularnost dobija i princ Vilijam, a vojvotkinja od Kembridža će takođe dobiti svoj kraljevski profil.