‘Kraljica silikona’ ne ostaje dužna: Kristijane Goluboviću, sjaši s mog imena!

– Sramoto jedna belosvetska, imaš dete skoro mojih godina. Stidi se ako znaš za stid! – poručila je Tijana Đuričić Kristijanu.

Starleta poznata pod nadimkom „kraljica silikona” uzvratila je udarac Kristijanu Goluboviću nakon njegovih teških prozivki.

Ona je juče za Telegraf.rs izjavila da Kristijan može da je prijavi policiji ukoliko ga zaista proganja.

– Na ovakve izjave suvišan je bilo kakav komentar. Kristijan Golubović očigledno traži medijsku pažnju, ali mu neću dozvoliti da je dobije preko mene. Molila bih ga veoma kulturno, ako uopšte zna šta je kultura i ako smatra i tvrdi da ga ja proganjam, neka slučaj prijavi policiji, jer je to to prosto i jednostavno – izjavila je ona i dodala:

– Svi normalni ljudi znaju da postoji opcija da samo jednom nekoga blokirate na društvenoj mreži, a ne deset puta kako je on naveo. Dakle, meni takva medijska pažnja nije potrebna, pa bih ga zamolila da pronađe drugu žrtvu za takve stvari. Suviše imam svojih obaveza da bih za takvog „džentlmena” i „muškarca” pravila još devet profila. Kristijane, tvoj IQ se izračunava tako što se obim tvoje glave podeli sa brojem cipela.

Podsetimo, Kristijan je juče Tijanu nazvao „ružnom silikonkom” i poručio joj da ga ostavi na miru. Takođe, pre nekoliko meseci Kristijan je više puta izjavljivao da ga mlada starleta proganja i da ne želi ništa da ima s njom.