Kreacije Žan Pol Gotjea u prestonici: Seksi donji veš za sve dame (FOTO)

Nova kolekcija svetski poznatog dizajnera Žan Pol Gotjea, posebno kreirana za modnu kuću Lindex, predstavljena je u Beogradu. Ova kolekcija će biti dostupna od 22. oktobra u Lindex radnjama u Srbiji.

Jelena Zorica, brend menadžer za Lindex u Srbiji i Ašok Murti, naš poznati stilista, odabrali su 22 kombinacije iz Žan Pol Gotje kolekcije za Lindex i prikazali ih na maloj reviji.
Na kolekciji za Lindex, Žan Pol Gotje je radio šest meseci i u svakom komadu se vidi njegov lični pečat. Kolekcija se sastoji iz ženske odeće, aksesoara i veša, i sadrži i deo ponude za devojčice. Sam kreator je rekao da je ova kolekcija hrabra, šik i jaka, kao Lindex žena za koju je kreirana.

Kolekcija koja je prezentovana ima tri glavne teme, to jest inspiracije, sa ustaljenim motivima ovog prestižnog dizajnera, prikazanim u novom svetlu. Donji veš karsi tatoo-print grafika u kombinaciji sa prepoznatljivim konusnim oblikom, aplicirana na meš platno i svilenkaste materijale u liniji veša. Klasične mornarske pruge kombinovane sa pletenim zimskim artiklima i aksesoarima svakako je nezaobilazni motivi ženstvenih odevnih komada. Deo kolekcije koji sadrži detalje poput rokerskih zipova i zavodljivih krojeva koji prate liniju tela je novi stil za mlade devojke buntovnog stava.

U subotu 25.oktobra u periodu od 16 do 18 časova u Lindex radnji u Merkator centra potrošači će moći da se druže sa Ašokom Murtijem koji će im svojim savetima približiti Lindex.

 Foto: Promo

Akcenat nove kolekcije donjeg veša je stavljen i na podatak da Lindex 12 godina za redom učestvuje u borbi protiv karcinoma dojke. Ovaj put, dva globalno prestižna brenda udružila su se u borbi, tako da će deo prihoda od prodaje kolekcije biti doniran za borbu protiv ove opake bolesti. U okviru kolekcije, koju je dizajnirao Žan Pol Gotje, nalazi se i roze narukvica, kojom ceo projekat dobija prepoznatljivu notu globalne borbe protiv raka dojke tokom meseca oktobra.

 loading...