Kristijan isprozivao ‘kraljicu silikona’: Ružna si, ‘ajde sjaši već jednom!

Taman kada smo pomislili da je saga ljubavi i mržnje između kraljice silikona i Kristijana Golubovića završena, on je odlučio da joj se javno obrati na Fejsbuku i zamoli je da ga ostavi na miru.

„Tijana silikonko ružna, ajde molim te sjaši već jednom sa mog profila! Deset puta sam je do sada blokirao – ali nekim amebama mozak ne funkcioniše ni na te jedine tri ćelije!?”, napisao je Kristijan Golubović poruku upućeniu Tijani Đuričić, koja je srpskoj javnosti poznata i kao „kraljica silikona”.

On je dodao da mu je Tijana, uprkos njegovom ignorisanju više puta pisala kako ga voli.

On je pre nekoliko meseci za naš portal ispričao kako ga silikonska dama proganja, ali i da on nikako ne želi vezu sa njom.

– Tijana je mene kontaktirala na Fejsbuku i tada mi rekla da želi vezu sa mnom. Ona nije moj tip žene, ja ne volim silikonske devojke sa kandžama koje posećuju solarijume, i to sam joj i rekao. Pitala me je šta treba da uradi ne bih li ja promenio mišljenje. Rekao sam joj, iz zezanja, da prvo treba da povadi silikone i skrati te prljave nokte – ispričao je tada Golubović za Dnevno.rs kada nam je pokazao i uznemirujuće fotografije kojima je pokušala da ga zavede dok je bila u bolnici.

Tijana je, vidno razočarana, na svom Fejsbuk profilu odreagovala pre nekoliko sati, a da li se ove njene reči mogu protumačiti kao poslednja poruka upućena Kristijanu, prosudite sami.