Kristijan staje na ludi kamen sa 17 godina mlađom od sebe

Njihovoj sreći na put ne može stati ni to što će mladoženja najverovatije otići u zatvor. Oni se vole i odlučili su se za zajednički život.

Aleksandar Kristijan Golubović oženiće sedamnaest godina mlađu devojku Ivanu Veljković. Ona je u trećem mesecu trudnoće, pa će par stati pred olatar 10. avgusta kada je i rođendan budućoj mami.

– Tačno je, ženim se. Izabrali smo taj datum jer joj je taj dan rođendan. Ona je već isprobala venčanicu, koja joj se sviđa, a venčanje će biti crkveno. Nama je važno da se venčamo pred Bogom – rekao je Golubović za Alo.

Goluboviću je ovo treći brak, a on je dugo bio u vanbračnoj zajednici sa Beograđankom Danijelom, koja je zbog teške bolesti preminula. Sa njom Kristijan ima sina od 20 godina. 

Među njegovim ženama bila je dizajnerka Sizana Milojković kojom se oženio 2006. godine dok je izdržavao zatvorsku kaznu u požarevačkom zatvoru „Zabela”. Ovaj brak se raspao nakon šest godina, pola godine pre izlaska Kristijana na slobosu.

Njega je iz publike u sudnici bodrila tokom suđenja i košarkašica Tatjana Živanović sa kojom je bio u vezi. Atraktivna sportiskinja iz KK Radnički iz Kragujevca je Kristijana upoznala na boks-meču kada ju je drugarica koja je bila devojka njegovog telohranitelja spojila sa Golubovićem.