“Kultura nije na zavidnom nivou”: BRANISLAV LEČIĆ otkrio PROTIV ČEGA SE “BORI” učešćem u TLZP

Branislav Lečić
screenshot/You Tube

Branislav Lečić nas iz nedelje u nedelju zabavlja svojim imitacijama u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato", a odgovarajući na pitanja publike, objasnio je zašto je prihvatio ovu "ulogu".

 

Među najstarijim učesnicima šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” je bard srpskog glumišta Branislav Lečić, koji je na sceni do sada smelo “nosio silikone” imitirajući Vesnu Zmijanac, repovao u ulozi Džejsona Derula, oduševio sve kao Figaro iz opere “Seviljski berberin”… 

Odgovarajući na pitanja čitalaca portala pulsonline.rs on je rekao da je pristao da bude deo ekipe TLZP zato što misli da se ovom emisijom nudi kvalitetniji program od rijalitija, na koji su u Srbiji mnogi “navučeni”.

Malo je glumaca koji bi se usudili da to urade. Većina nas radi projekte i po tri meseca i treba dosta pripreme da bi se izašlo na scenu i bilo verodostojno. A, ovo je stvarno šok-sistem i malo je glumaca pa čak i, ako imaju druge talente sem glumačkog, ne usuđuju se. Suviše je to stresno. Mi glumci smo navikli da radimo temeljno i ozbiljno i nije sve prepušteno improvizaciji. To je profesionalni kod koji nas prati. Mislim da je to sa svim glumcima tako. Ali, eto, ima i ovakvih projekata koji su dobri zbog toga što mi se oni drugi ne sviđaju. Mislim da su rijaliti takvi da vas prosto teraju od televizije, a mnogi su se navikli kao na džanki fud i ne uzimaju dobru klopu, a ovo je sigurno dobar šou. Tako da i u tom smislu preko ovog šou-programa malo nahranimo publiku nečim što je kvalitetnije – rekao je Leka.

U jednom odgovoru on je priznao i da kultura u našoj zemlji nije na zavidnom nivou, pa se zbog toga svi kulturni radnici snalaze kako moraju.