KUPIO JE KOMODU STARU 125 GODINA: U njoj je pronašao blago i ONDA JE MNOGE ZGRANUO (VIDEO)

Komoda
Printscreen

Kupite neki prastari komad nameštaja, usput otkrijete tajnu pregradu, pronađete neverovatno blago... i vratite vlasniku? Da li biste vi to uradili?

 

Emil Knodel (67) je na jednoj dvorišnoj rasprodaji u Belvilu (Teksas) kupio staru komodu.

Privukao ga je odličan spoj drveta i mermera, a kada mu je prodavac rekao da je komoda stara čak 125 godina, Emil se zapanjio. Njegov šok bio je još veći kada mu je prodavac rekao da može da je kupi za svega 100 dolara, jer komoda već tri dana nema „svoju kuću“. Emil je odmah izvadio novac, ni ne sanjajući da će dobiti više nego što je kupio

Prilikom transporta i prevrtanja komode, Emil i njegov prijatelj čuli su da nešto čangrlja unutar neke od fioka. Ali sve su bile prazne!

Tako su, na posletku, pronašli tajnu pregradu koja je bila puna dijamanata, nakita, novca i uspomena iz Građanskog rata!

Iako je sadržaj te tajne ladice mogao od njega da načini bogataša, Emil je uradio nešto neverovatno. Nešto o čemu mnogi ljudi ni ne sanjaju da je moguće. Pozvao je čoveka koji mu je prodao komodu i vratio mu je blago.

Prodavac je rekao da je komoda pripadala njegovoj porodici, tačnije, deki i baki, ali da nije znao da postoji ta tajna pregrada.loading...