LANSIRA DIZAJNERSKU KARIJERU: Manekenka prošetala samo u donjem vešu i pokazala da je samoj sebi NAJBOLJA REKLAMA (FOTO)

Plavokosa Kendis Svonpul pravi je anđeo.

instagram/angelcandices

Lepo lice i kosa, savršene proporcije su ono što ju je dovelo na sam modni vrh, dok ju je u zvezde vinuo i “krila joj dao” Viktorijas sikret. Iako je još aktivna u manekenskom svetu, Kendis je 2018. godine lansirala sopstvenu liniju donjeg veša “Tropic of C” koju verno reklamira.

Lepotica je nedavno na Instagramu izbacila i najnovije fotografije odeće iz svoje modne linije, ali su svi manje gledali u modele, a mnogo više u njenu vitku liniju, koju je brzo vratila nakon rođenja drugog sina u junu 2018. godine. Nijedna revija najpoznatijeg donjeg veša u svetu, koja je prošla bez nje zbog trudnoće, nije bila ista kao onda kada je pistom hodala ta zanosna Južnoafrikanka, piše Index.hr.

View this post on Instagram

In the jungle, the mighty jungle. 🌱🌿 #savanna

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Kendis je 2005. godine u Parizu upoznala verenika, brazilskog manekena Hermana Nikolija, s kojim se verila nakon 10 godina ljubavi. Njoj je tada bilo 17, a njemu 23 godine. Prvog sina Anakana par je dobio krajem 2016. godine, a sin Arijel stigao je dve godine kasnije. Iako su važili za jedan od najstabilnijih parova, od sredine 2018. godine šuška se da par više nije zajedno.

View this post on Instagram

A little 70’s A little wild 🐆 #lira @tropicofc

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on