LAŽLJIVICE, MANIPULATORKE, SEKSI ‘VEŠTICE’: Zašto muškarci ‘OTKIDAJU’ na loše devojke?

žena
Pixabay.com

Umesto dobrih, nežnih i iskrenih devojaka, muškarce često privuku one potpuno suprotnih osobina – razmažene, sebične, lažljive… Kao što neke dame vole “loše” momke, pojedini muškarci “padaju” na “problematične” devojke.

 

Zašto ih one privlače čak i kada znaju da takve dame nisu pravi izbor za njih? Na ovo pitanje pokušala je da odgovori ekspert za veze, Trejsi Mek Milan.

Ambiciozne devojke, koje su uz to uglavnom još i sebične, vole izazove i to je ono što je muškarcima privlačno. One uglavnom dobro zarađuju, samostalne su, ekstrovertne i lako će izraziti svoja osećanja. Ipak, ekspert za veze Trejsi Mek Milan smatra da se fini i pristojni momci “lepe” na ovakve devojke uglavnom zbog toga što će one često pokazati bes, koji oni u sami nisu u stanju da izraze.

Sigurno ste se nekad zapitali: “Zbog čega mu se dopada ona manipulatorka?” Ovakve žene su uglavnom zgodne, a ono što muškarci vole kod njih je činjenica da su one svesne svoje privlačnosti i ponašaju se u skladu sa tim. Seksepilom kojim zrače, one uglavnom pokušavaju da kontrolišu i manipulišu partnerima, a stručnjak za veze smatra da oni imaju samo jednu stvar na umu kada vide ovakvu devojku – da je odvedu u krevet.

Žene besprekornog fizičkog izgleda, koje se uglavnom zabavljaju sa momcima dubljeg džepa, takozvane “sponzoruše”, uglavnom su privlačne jednom tipu muškaraca – jasno, onima koji imaju puno novca i koji devojku posmatraju kao još jedan “trofej”.

Muškarci ovakve žene doživljavaju kao modni detalj, kao nešto zbog čega će im deo muške populacije zavideti, a oni se osećati kao “kraljevi”.

Ona je ponekad detinjasta, šarmantna, uglavnom je u haosu… Momci se u vezama sa ovim devojkama uglavnom osećaju kao vitezovi, a time što će im pomagati da reše svoje mnogobrojne probleme, oni će se osećati moćno. Upravo osećaj moći je ono što će ih privući ovakvim devojkama, tvrdi Trejsi Mek Milan.

Zašto su lažljivice privlačne suprotnom polu? One uglavnom ne žele ozbiljnu vezu, već samo neobavezni seks. Zapravo, prvo će tvrditi da ne žele vezu, a nakon nekog vremena će zahtevati od partnera objašnjenje zašto on ne želi nešto ozbiljnije. Stručnjak tvrdi da muškarci od samog početka znaju da to neće biti samo usputna seks-kombinacija, ali plaše se da će one “pobeći glavom bez obzira” ukoliko budu iskreni od samog početka.