LAŽNA SLIKA STVARNOSTI: Bojan Marović surovo prokomentarisao DOMAĆU ESTRADU

Pevač Bojan Marović, tokom svoje dugogodišnje karijere, važi za skromnog i odmerenog momka na estradi. Brojne nagrade, veliki hitovi, finansijski uspesi, nisu uspeli da promene karakter i shvatanje o životu ovog umetnika.

Promo

Bojan se osvrnuo na lažnu sliku stvarnosti na estradi i u izjavi za medije poručuo:

“Vaspitan sam potpuno suprotno od onoga što estrada jeste. Neko to naziva Show-bizz, ja iskreno to nikada nisam razumeo, niti sam želeo biti to. Ako skupljate prijatelje,  skupljate ih vi , to je intima i nešto što jeste u biti. Ne želim da imenujem neke ljude, ali bio sam pozvan na njihove proslave i nisam se pojavio, jer nisam njihov prijatelj i ne želim da ikome budem etiketa. Hvaliti se bogatstvom, pokazuje koliko ste siromašni. Hvaliti se moćnim momentima, govori o slabosti i ranjivosti – to je odraz ličnosti. Sve što ja imam,  nikada to ne bih pokazivao, da bih pokazao ko sam i šta sam. Moj rad i moja pozicija među ljudima, treba da budu moja lična karta”, istakao je pevač.

Ne možete živeti u deset stanova, niti biti na tri mesta na svetu.

“To što vidite milionske preglede i instagram fotošopirane ljude, shvatite, to je slika koliko ego može da vas ukrade od skromnosti i stvarnosti. Ego je moćna igračka, od koje svi na kraju podjednako stradaju”, smatra Bojan.

On smatra da, ako imate milionske preglede, a pesma nije hit ili nije dobra, onda uzalud.

“Imate stotine hiljada pratilaca, a na ulici niko vas ne podržava, ne pozdravi ili ne dođe na koncert – upravo to je ogledalo i taj ego koji vas je ukrao od stvarnosti ko ste zaista”, zaključuje popularni pevač.