LEČIČ UZVRAĆA UDARAC: Uputio Danijeli oštru poruku – među dokazima odbrane i scene iz EROTSKOG filma

Lečić je u petak u policiji predao snimak na kojem se nalaze Danijeline erotske scene iz filma "Samo keš".

Prinscreen Facebook/branislav.lecic.official

Branislav Lečić (65) pozvao je Danijelu Štajnfeld (37) da ode na poligraf!

Glumac je u petak na saslušanju u policiji negirao da je pre devet godina silovao mlađu koleginicu posle predstave “Dnevna zapovest” Beogradskog dramskog pozorišta.

Leka je zahtevao da ide na detektor laži i prošao je na svim pitanjima. Poligraf je pokazao da govori istinu kada je na direktno pitanje: “Da li ste silovali Danijelu Štajnfeld?” odgovorio ne.

Glumac i bivši ministar kulture smatra da je pošteno da se sada i ona podvrgne ispitivanju.

Zaista bi bilo fer da posle mene i Danijela ode na poligrafsko ispitivanje – kaže Branislav Lečić.

Danijela me proganjala

Lečić je u policiji ispričao da ga je Danijela Štajnfeld jedno vreme proganjala!

Na saslušanju je izjavio da nikada nije imao ništa sa Danijelom Štajnfeld osim profesionalnog odnosa. Čak je naglasio da je neko vreme ona njega proganjala. Molila ga je da učestvuje u jednom njenom projektu, a kad je odbio, naljutila se. Branislav veruje da mu se zbog toga ona sada sveti – otkriva izvor iz policije.

Kako se saznaje, Lečić je u petak u policiji predao snimak na kojem se nalaze Danijeline erotske scene iz filma “Samo keš”. Poznata glumica snimila je 2015. godine erotski triler rađen u američko-albanskoj produkciji koji obiluje pornografskim sadržajem.

Branislav veruje da će snimci iz filma “Samo keš” biti dobar dokaz protiv Danijele, a i advokat se složio sa njim. Cilj mu je da dokaže da osoba koja je stvarno silovana ne bi mogla tri godine kasnije da se razgoliti pred kamerama i snimi eksplicitno seksualne scene, kao što je uradila Danijela. Zato je na saslušanje u policiju poneo sporni film i predao ga kao dokaz – priča izvor iz policije. I sam glumac je potvrdio da se erotski triler “Samo keš” nalazi među dokazima u slučaju “Štajnfeld-Lečić”.

Na komentar jednog svog pratioca sa Tvitera da li žena koja je silovana može biti sposobna da snimi film pun scena seksa, Lečić je odgovorio:

Film je među dokazima u policiji.

Obrisala perverzne slike sa Instagrama

Danijela Štajnfeld naprasno je obrisala sve svoje “perverzne” slike sa Instagrama. Glumica je ranije često pozirala u majicama sa “bezobraznim” natpisima poput “Loše pušim”, “Ti, ja i polne bolesti” i “Ne volim te, ja sam na opijatima”. Međutim, sa njenog profila preko noći su nestale sve fotografije koje bi mogle da je na bilo koji način kompromituju u javnosti.