LEČIĆ ZNAO DA ĆE BITI OPTUŽEN? Pozvao najbliže saradnike i otkrio kako će se braniti

Glumac Branislav Lečić (65) je pre nekoliko nedelja saznao da će ga koleginica Danijela Štajnfeld (37) javno ili u Tužilaštvu optužiti za silovanje i o tome se poverio najbližim saradnicima. Tom prilikom im je rekao da će tražiti da bude ispitan na poligrafu, saznaje nezvanično "Blic".

Branislav Lečić
screenshot/You Tube

Već nekoliko nedelja pojedini ugledni mediji iz inostranstva rade na objavljivanju priče na osnovu podataka koje im je Štajnfeld dostavila. Jedan od tih medija je pozvao Lečića zbog komentara, pa je on tako saznao da je pitanje dana kada će priča osvanuti u javnosti. Odlučio je da pozove najbliže saradnike i da im ispriča šta će se dogoditi.

Kako saznaje “Blic”, na tom sastanku je Lečić praktično objasnio osnovne crte svoje odbrane.

– Okupio nas nekoiko i rekao da će ga jedna glumica optužiti za silovanje, ali da je to nameštaljka, da je po sredi njena ucena i da ona želi da joj on plati – otkriva jedan od sagovornika “Blica”.

Na opasku svog saradnika da ako je navodne ucene bilo, onda to treba i da prijavi nadležnim organima, Lečić je pomenuo da postoji sporni snimak. Mediji su prethodno preneli da je Štajnfeld tajno snimila razgovor sa čovekom kojeg optužuje za silovanje i da bi to mogao da bude ključni dokaz ako bude bilo suđenja.

Naime, u trejleru filma “Zaceli me” na nekoliko sekundi se pojavljuje Danijela Štajnfeld dok se nekom poverava preko laptopa u video-pozivu. Ona pita nepoznatog muškarca da li se seća da je ona plakala i da nije želela da ostane nasamo s njim, da se oseća ugroženo, da je govorila “ne”…