LEČIĆEVA PORODICA U AGONIJI: Zbog optužbi za silovanje prolaze pravi PAKAO (FOTO)

Nadaju se da će se dokazati da nije silovatelj.

printscreen

Otkako je mlada glumica Danijela Štajnfeld javno optužila kolegu Branislava Lečića da ju je silovao pre devet godina, porodica popularnog glumca prolazi kroz pravi pakao, a najveći pritisak trpe njegovi najbliži, piše “Alo”.

Članovi najuže glumčeve familije odbijaju da poveruju da je Lečić silovao svoju koleginicu i veoma im je teško da se nose sa osudama i zbog toga ne žele javno da se oglašavaju.

Lečić je oduvek bio omiljen u svojoj familiji jer je imao divan odnos sa svim rođacima i decom. Prema svim mališanima je izuzetno pažljiv, družio se s njima, trudio se da ga svi zavole i da im bude primer i uzor. Cela familija ga izuzetno poštuje jer je svima pomagao u svakoj prilici, a pogotovo u nevoljama. Svojim bližnjima je dostupan u pola dana i u pola noći i ne čudi da su ih optužbe za silovanje prilično iznenadile i šokirale – kaže na početku razgovora izvor lista “Alo!” blizak Lečiću i dodaje da je celu priču najteže podnela Lečićeva ćerka Ana koju je dobio s prvom suprugom.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

Ana je relativno skoro postala poznata široj javnosti i to zahvaljujući ulozi u filmu “Dara iz Jasenovca”. Dobila je odlične kritike za ulogu i tek je odnedavno počela da uživa u popularnosti i u prvim profesionalnim uspesima. Međutim, nakon što je Danijela Štajnfeld javno optužila njenog oca za silovanje, Ana se sve teže nosi sa celom situacijom. U početku je bila zbunjena, potom tužna i besna… Uz svog je oca i bezrezervno mu veruje, ali joj je izuzetno teško da se nosi sa svakodnevnim pritiskom kojem je izložena cela njena porodica – priča izvor i dodaje:

Nije joj lako kada je prijatelji i poznanici ispituju o trenutnoj situaciji i nimalo joj nije prijatno što je ljudi na ulici popreko gledaju. Ona je navikla da pored sebe ima brižnog oca koji je tu za nju u svakom trenutku, koji ju je od malena čuvao kao kap vode na dlanu i razmazio… Nikada se nije desilo da on povisi ton u razgovoru s njom, zapostavi je zbog obaveza, dozvoli joj da oseti njegovu odsutnost kada nisu zajedno. Naprotiv, imaju zdrav odnos oca i ćerke koji neguju, zato je Anu emotivno pogodilo što je njen tata stavljen na stub srama – priča izvor i dodaje da se zbog pritiska javnosti Ana povukla u sebe.

Mnogi koji mu javno upućuju uvrede i u komentarima ispod njegovih objava nisu svesni kako se to odražava na ljude u njegovoj blizini. Uprkos tome što mu u potpunosti veruju, teško se nose s pritiskom i osudom javnosti. Dešava se da članove familije njihovi prijatelji i kolege ispituju o detaljima slučaja, da ih popreko gledaju… Cela porodica sumnja da je njegova koleginica Danijela Štajnfeld sve ovo uradila da bi ostvarila neki svoj viši cilj. Nadaju se da će se na kraju dokazati da on nije silovatelj i da će uspeti da spere ljagu sa svog imena – kaže naš izvor na kraju razgovora.