LEGENDARNI PEVAČ IZAŠAO IZ BOLNICE: Sinanov život je visio o koncu, a sada je ponovo MEĐU NAJMILIJIMA! (FOTO)

Sinan Sakić
print screen/Facebook.com/Sabina Ssabina Sakic

Sakić je više od mesec dana proveo u tuzlanskoj bolnici, a mnogobrojne prognoze o njegovom zdravstvenom stanju najčešće su bile poražavajuće.

Sinan Sakić je napustio bolnicu u Tuzli i nalazi se na kućnom lečenju. Zbog velikih problema sa jetrom, popularni pevač je čak bio u životnoj opasnosti. Sudeći prema poslednjoj Fejsbuk objavi njegove supruge Sabine, Sinanu je bolje i trenutno se oporavlja u društvu svojih  najmilijih.

– Ovim putem želimo se zahvaliti načelniku Interne klinike, šefu intezivne terapije i našem dragom profesoru i svim drugim doktorima, sestrama, tehničarima, ma svim ljudima koji su se izborili za Sakićev život koji je visio o koncu. Doputovali smo sanitetom u Beograd. Zasad je Sakić u stabilnom stanju. Hvala svim davaocima krvi, svim ljudima koji su nas bodrili i molili se sa nama. Puno vas pozdravljamo i volimo – napisala je supruga popularnog pevača.

Sinan je u bolnici bio zbog operacije i ugradnje stenta, ali mu se stanje naglo pogoršalo. Na svu sreću legendarni muzičar je i iz ove životne drame izašao kao heroj.