LEO DI KAPRIO traži naše DEVOJKE ZA FILM: Holivudski zavodnik u maju u Srbiji!

Leonardo DiKaprio
Facebook/ Leonardo DiCaprio

Mnogi holivudski filmovi se snimaju daleko od ove zemlje načinjene od novca i snova, upravo zbog stvari zbog koje se svet okreće. Slavni režiseri biraju manje zemlje kao lokacije za snimanje svojih projekata ne bi li uštedeli na preko potrebnim finansijama za ostvarivanje svojih megalomanskih zamisli.

 

 Jedan od njih je i glumac Leonardo DiKaprio koji, pored posla ispred kamere, voli da bude i čovek iz senke, pa tako trenutno na umu ima produciranje jednog filma. Prema rečima njegovog bliskog prijatelja, koji često boravi u našoj zemlji, Leo će sigurno posetiti našu prestonicu u maju ove godine kako bi razmotrio lokacije za svoj novi filmski projekat, kao i da bi odabrao manju žensku ulogu koja će biti poverena jednoj od lepotica iz naše zemlje.

PONOSNA MAJKA! Ovo su SINOVI LIDIJE VUKIĆEVIĆ i stvarno su DOBRI FRAJERI (FOTO)

“Delovi Robina Huda bi mogli da se snime u Srbiji. Naša zemlja je postala atraktivna za snimanje nakon što je donesen zakon za povraćaj uloženog novca”, izjavio je

za “Alo” izvor koji je želeo da ostane anoniman i dodao:

“Njegov prijatelj je dobio zadatak da pozove glumice poput Nine Janković, Tamare Dragićević, Danijele Vranješ i još nekoliko lepotica i modela da se oprobaju u tom filmu, istina za manju ulogu. Deo posete iskoristiće da ode na rođendansku zabavu devojke njegovog bliskog prijatelja.”