Članovi benda Hladno Pivo nestrpljivo iščekuju petak 26. februar, kada će dočekati svoju vernu publiku u Hali Sportova na Novom Beogradu. Mile Kekin i ekipa pored energije i emocija koje će podeliti sa publikom na koncertu, žele da se susretnu i sa svojim najvernijim fanovima.

Svi zainteresovani koji žele da se upoznaju, razgovaraju i slikaju sa svojim omiljenim bendom treba da do petka 19. februara, do 24h, napišu po neku lepu reč o svojoj omiljenoj pesmi Hladnog Piva i zašto im je baš ta pesma najdraža. Uz ovu poruku i pod hashtagom #HladnoPivoHalaSpotova#leparec neophodno je i da na svoju Facebook stranicu, zakače link sa oficijelnim spotom “Lijepa riječ” i taguju Hladno Pivo.

Dobitnici, koje odaberu svi članovi benda, će biti obavešteni o vremenu i mestu susreta sa bendom.

A da se pored odabranih dobitnika i svi u publici osećaju što bolje i opušteno, pobrinuo se i sponzor koncerta, koji će posetioce počastiti hladnim pivom – svaki posetilac će uz prvi kupljeni “Jelen” dobiti i jedan gratis.

Takođe, obaveštavamo sve zainteresovane da su karte skoro rasprodate i da imaju samo još par dana mogućnost za kupovinu na svim prodajnim mestima Eventima, DD ticketsa i Gigs Tixa, kao i preko online kupovine.loading...