Lepa voditeljka priznala da bi se udala SAMO POD JEDNIM USLOVOM

natalija milosavljević
Dragan Gajić

Na upravo završenom Wedding weekendu, pobednicima Ultimativnog mladenačkog kviza Radija S uručena je nagrada, vaučer za oblačenje za njihovo venčanje – od glave do pete!

 

Venčanica  Ateljea Čarolija, burme Zlatare Panić i bidermajer dekoracije White, odelo Karlo Pinjateli  bili su samo neki od poklona koje su srećni par, slušaoci  Dalila i Nenad  dobili zahvaljujući  pobedi u kvizu koji ih je još više zbližio i upoznao.

Ne znam šta da kažem. Vrisnula sam od sreće kada me je voditeljka  Natalija obavestila da smo pobedili u kvizu! Nenad i ja ćemo se venčati u maju i sad posle ovog osvajanja nagrade mogu da kažem da je sve spremno – rekla je buduća mlada Dalila, koja je u finalu kviza odnela pobedu za  Nenada i nju zahvaljujući odličnom snalaženju na temu običaja srpskih svadbi i venčanja.

 

Čim je završila sa Ultimativnim mladenačkim kvizom, voditeljka Natalija Milosavljević ostavila je radijski mikrofon i dohvatila se venčanice iz salona Motrimonia koju je zadovoljno prošetala na reviji poznatih ovog popularnog sajma. Voditeljkina venčanica  bila je  jedna od  zapaženijih.

Sad kad sam videla koliko je jednostavna i lepa ova venčanica, dodje mi da se udam! Ali, taj deo će još sačekati i mislim da će biti deo mog programa, pošto to još niko nije uradio a mislim da bi tako svi mogli da kažu da su prisustvovali mom venčanju, pošto verujem da bi tako nešto svi slušali.  Da, rekla bih „Da“ samo  preko radija – odgovorila je Natalija Milosavljević i obećala još zanimljivih igara u svojoj poznatoj radio  emisiji.