LEPO LICE JE NJENO NAJVEĆE PROKLETSTVO: Muškarci je iskorišćavaju, žene vređaju, a zbog lepote nema ni drugarice (FOTO)

če
instagram.com/chebella91

Ova prelepa devojka ima 26 godina, samohrana je majka, a već tako mlada odlučila je da odustane od ljubavi, od muškaraca... Kako tvrdi, lepota njenog lica je njeno najveće prokletstvo.

 

Samohrana majka iz Mančestera, Črel Nil (26), zbog lepote nema sreće u ljubavi. 

Naime, ona tvrdi da je njeno prelepo lice prokletstvo, zato što je potencijalni partneri vide samo kao lepoticu. Takođe, ona smatra da je njen ljubavni život katastrofa, jer muškarci žele da budu sa njom samo kako bi je pokazivali prijateljima i objavljivali zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Wait lemme fix ma hair ??

A post shared by Cherelle (@chebella91) on

Osim toga, mnogi je se boje jer su uvereni da takva lepotica ne može biti dobra osoba. Zbog svega toga, Črel je odustala od ljubavi.

Mislim da je običnim ženama jednostavnije jer muškarci, zaista, žele da ih upoznaju, obzirom na to da je njihov izgled prosečan. One završavaju u dugim vezama, dok ja stalno “ljubim žabe”. Konstantno privlačim pogrešne tipove i zbog toga sam odustala od muškaraca, rekla je za “Daily Mail”.

©

A post shared by Cherelle (@chebella91) on

Zbog njenog atraktivnog izgleda muškarci očekuju da je bezobrazna ili umišljena.

Često mi prilaze i kažu: “Opa, ti misliš da si zaista zgodna?”. Kad sam na sastanku s nekim, ta osoba me uopšte ne sluša, samo se bavi mojim izgledom. Nijednog muškarca ne zanima razgovor sa mnom. Niko se ne interesuje za mene, samo im je izgled bitan – objašnjava ova samohrana majka.

Na Instagramu ima preko 30 hiljada pratilaca, a kaže da je i oni često vređaju. Osim toga, zbog svog izgleda nema puno prijateljica…

iPhone 7 camera is poppin ? #iphone7 #camera #selfie #golden #curls

A post shared by Cherelle (@chebella91) onloading...