LEPOTA JE U SITNICAMA: Pet načina da partneru pokažete da vam je stalo do njega

Međutim, postoji pet lakih stvari koje možete lako prirediti, a koje će vašeg partnera iznenaditi.

Ljubav
Foter/LyndaSanchez / photo on flickr

Zapamtite, u svakoj vezi, ne samo ljubavnoj, reciprocitet je vrlo bitan. Koliko dajete od sebe, toliko će vam se i vraćati.

Komplimenti

Recite svom partneru da baš lepo izgleda danas ili pohvalite večeru koju je spremio. Pozitivne vibracije će se tada proširiti na svaku sferu vašeg života.

Dodir

Dodirujte ga. Zagrlite, uhvatite za ruku, stavite mu ruku na koleno dok razgovarate. Pokažite mu dodirom da vam je stalo.

Provodite više vremena zajedno 

Ukoliko zbog obaveza ne možete da provedete dovoljno vremena zajedno tokom radne nedelje, organizujte vikend kvalitetno. Izaberite aktivnosti u kojima ćete oboje uživati i opustiti se.

Preuzmite neke svakodnevne poslove

Ukoliko imate podeljene obaveze, preuzmite na sebe neku od partnerovih. Možete umesto njga prošetati psa ili neočekivano spremiti večeru, u kojoj ćete zajedno uživati uz dobru bocu vina. Male stvari mogu MNOGO značiti.

Pokloni

Trudite se da pamtite bitne datume kao što su rođendani ili godišnjice. Možete iskočiti iz “datumskog režima” i bez ikakvog povoda kupiti neki mali poklon svojoj partnerki. Iznenadite je hranom iz omiljenog restorana, ili joj samo kupite čokoladu koju voli. Mali znaci pažnje daju do znanja da mislimo na ljude koje volimo.

Mali znaci pažnje, nekada u očima drugih mogu izgledati veliko kao planina.loading...