LEPOTICA GODINE: Iako gazi petu deceniju konačno dobila zasluženo zvanje (FOTO)

Magazin "People" svake godine proglasi jednu damu najlepšom u toj godini, a ove godine tu titulu je ponosno ponela holivudska glumica Dženifer Garner.

printscreen

Garner (47) krasi naslovnicu poznatog časopisa i to bez trunčice šminke na licu. U razgovoru za “People” otkrila je tajne “bezvremenske” lepote. Kako navodi lepotica koja je na pragu pete decenije, izgleda da su za njen neverovatan izgled zaslužna deca – Vajolet (13), Serafina (10) i Semjuel (7).

Čim se vratim s nekog događaja ili snimanja kažu mi da skinem šminku s lica, vežem kosu u rep i stavim naočare. To im je moje omiljeno izdanje i za mene je to kompliment – rekla je Garner, koaj je nedavno i za magazin Harper govorila o tome da privatno ne nosi šminku.

Ova laskava titula najlepše žene ju je kako je rekla veoma iznenadila.

Nikad se, dodaje, nije osećala kao lepotica, niti je o sebi tako razmišljala.

Uvek sam bila zadovoljna sobom – rekla je ona te navela da je verovatno i zbog toga mnogi doživljavaju mnogo lepšom.

Bila sam veoma iznenađena i trebalo mi je nekoliko minuta da to prihvatim i oduševim se – rekla je u kratkom videu za Instagram, društvenoj mreži na kojoj je glumica veoma aktivna, a pogotovo voli na njoj da deli recepte.

Lepotu doživljavam veoma holistički i osećam se sretnijom i lepšom kada se manje gledam u ogledalo – dodala je.

Pre šest meseci se konačno razvela od glumca Bena Afleka sa kojem ima troje dece. Oni su se rastali još 2015. godine, a u braku su bili od 2005. godine.

View this post on Instagram

This dip, by Melissa Clark (@clarkbar) of @nytcooking, is a little something I’ve used to make a blah meal ooh la la for years. The more you make it the more you’ll discover your tastes. For example, I tasted like garlic for six days after this batch—?—I ate it all anyway. #dragonbreath??? #sodeliciousonanything #pretendcookingshow The full episode is on IGTV ? . Melissa Clark’s Spicy, Garlicky Cashew Spread Ingredients: 1 cup roasted, salted cashews 2 tbsp chopped cilantro, with some stems ¼ cup canola or safflower oil 4 garlic cloves, roughly chopped 2 tablespoons soy sauce 2 teaspoons brown sugar 1 to 2 jalapeño peppers, sliced (discard seeds or not, to taste) Juice of 1 lime (I like more??‍♀️❤️!) Kosher salt and freshly ground black pepper . Directions: 1. In a blender or food processor, combine cashews, cilantro, oil, garlic, soy sauce, brown sugar, jalapeño(s), lime juice (and 2 tablespoons of water that I forgot!). 2. Blend until smooth, scraping down sides as necessary. Taste and season with salt and pepper, if desired. 3. Use it on beef, chicken, shrimp, veggies, as a chip dip— anything. 4. Yum.

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on