LEPOTICA UDATA ZA MILIONERA: Ksenija ima 26, a njen muž 62 godine, ona kaže – TO JE LJUBAV (FOTO)

Ksenija Deli
Printscreen

Manekenka Ksenija Deli niže velike uspehe u svetu manekenstva. Ipak, ona je najpoznatija po braku sa egipatskim milionerom Osamijem Fatijom Rabahu Al-Šarifom.

Svet je saznao za Kseniju Deli od kada se udala za biznismena Osamija Fatija Rabahu Al-Šarifa 2016. godine. Svadba je bila organizovana u Grčkoj, na ostrvu Santorini. 

Tada je sve zaprepastila ogromna razlika u godinama, jer manekenka ima samo 26, a njen muž 62 godine.

Svi su pitali zašto je ova lepotica odabrala starijeg gospodina za brak, a mnogi su smatrali da oni neće uspeti. Manekenka je tada napisala status, te odbrusila svim kritičarima.

– Ko ste vi da sudite o životu koji vodim? Nisam savršena i ne moram to da budem. Pre nego što uperite prste, proverite da li su vaše ruke čiste – glasila je njena poruka. 

Osami i Ksenija su još uvek zajedno, a ona je u velikoj meri posvećena karijeri.  Pored raznih snimanja za magazine, kao najveći uspeh navodi pojavljivanje u spotu Džastina Bibera za pesmu “What do you mean”.

Osvim svojom lepotom, manekenka osvaja pažnju i odličnim modnim stilom. Na Instagramu ona inspiriše mnoge devojke kako da se obuku i istaknu najbolje na sebi.