LEPOTICE ANĐEOSKOG GLASA: Predstavljaće Srbiju na Evroviziji, a jedna od njih već je proglašena za NAJHARIZMATIČNIJU SRPKINJU

Balkanika
Instagram/Balkanika_Official

Nevena Stamenković i Danica Krstić iz grupe Balkanika još davno su osvojile srca publike, a njihova nedavna pobeda na Beoviziji znači da će uskoro predstavljati našu zemlju na Beoviziji!

 

Uz Sanju Ilića i Mladena Vukića, Nevena i Danica predstavljaće našu zemlju u Portugalu, a njihovoj pesmi “Nova deca” već sada evrovizijski fanovi predviđaju zavidan uspeh.

Devojke su glasovima očarale i žiri i publiku Beovizije, a vreme je i da saznate nešto više o njima!

Danica Krstić je već sa sedamnaest godina došla u grupu “Sanja Ilić i Balkanika”. Ova talentovana etno pevačica, “slavuj iz Kragujevca” kako je zovu, od malena je pokazivala interesovanje za tradicionalnom muzikom.

Imala je veliki uspeh već na dečijim festivalima, a kasnije i osvajala prva mesta osvaja na svim tradicionalnim takmičenjima i festivalima u Srbiji i šire. Velika muzikalnost i ogroman muzički potencijal čuju se na novom albumu Balkanike “Stand Up”.

Nevena Stamenković u Balkanici je od 2009. godine. Interesantno je da ova prelepa Novosađanka anđeoskog glasa početak karijere zapravo vezuje za svet modelinga. Na “Izboru za Miss YU 2005. godine“ proglašena je za najharizmatičniju devojku, a tada je prvi put javno i pevala i tako osvojila simpatije publike i žirija. 

Tada je osvojila titulu “Miss personality”, a karijera joj kreće u pravcu foto modela i manekenstva. Ipak, prilikom svake revije ili nastupa u brojnim tv emisijama “uživo” uvek je otpevala bar neku etno pesmu po čemu je uskoro postala zapažena.

Spremna za svirkicu..

A post shared by Nevena Stamenković (@nevena_balkanika) onloading...