LEPOTICE OBJAVILE NOVU PESMU: Danijela i Elena snimile duet i – ne zna se da li pre da SLUŠATE ILI GLEDATE (VIDEO)

Pevačice Danijela Karić i Elena Risteska ujedinile su glasove u pesmi "Srca se pogreše", koja je najavljena kao uvod u Danijelin veliki povratak na regionalnu muzičku scenu.

Jelena Kostić i Miloš Šarović

Posle pet godina diskografske pauze, bez mnogo najave, pevačica Danijela Karić je iznenadila publiku objavivši pesmu “Srca se pogreše”, koju je otpevala u duetu sa makedonskom zvezdom Elenom Risteskom.
Njihov zajednički singl prati i visokobudžetni spot sniman na tajnoj lokaciji u Beogradu, a u njemu se pojavljuju najbolji srpski baletski igrači Nina Bulajić, Olga Olćan, Milan Rus i Igor Grabovica.
Kao specijalni gost u spotu se pojavljuje i Danijelin verenik, plesač Ivan Mileusnić, koji je bio i inicijator ovog muzičkog projekta.
– Muzika je oduvek bila moja najveća ljubav, ali je bilo potrebno vreme da se dogodi prava pesma i pravi trenutak da bi joj se ponovo vratila. Za to je “kriv” moj Ivan koji je odlučio da me iznenadi i pokloni mi pesmu “Srca se pogreše”, koju je napisala pretalentovana Aleksandra Milutinović. A onda se dogodila i sjajna saradnja sa našom dragom Elenom. Toliko lepe energije i truda je uloženo u ovaj projekat, zato sam jedva čekala da ga predstavimo publici – kaže Danijela Karić.
S obzirom na to da je u pitanju saradnja između dve pevačice poznate regionalnoj javnosti, pesma je već izazvala veliku pažnju u Srbiji i Makedoniji, ali i u drugim zemljama okruženja.
Spot koji prati pesmu “Srca se pogreše” režirao je Miloš Šarović, a video je objavljen na zvaničnom YouTube kanalu Danijele Karić. Ovo je prva u nizu pesama koje će ova pevačica objaviti tokom 2019. godine.