Leti perje: Bojana: Hoću dva miliona zbog duševnog bola! Stojke: Oduzeću ti starateljstvo nad sinom!

- Tražiću da sud izmeni odluku i da se Lav dodeli meni na staranje - kaže golman, a advokat Rajićeve navodi da će bivša manekenka zahtevati da se Vladimiru zabrani da viđa sina

Žestoki sukob bivših supružnika ne jenjava, a nakon što je Vladimir Stojković bivšu suprugu optužio da je narkomanka, promiskuitetna i da je njihovo dete ne zanima, Bojana Rajić je odlučila da protiv Stojketa podnese tužbu u kojoj traži dva miliona dinara odštete zbog uvreda, a golman joj odgovara da će na sudu tražiti da sin Lav pripadne njemu!

– Dosta je bilo ćutanja. Progovorio sam isključivo zbog svog sina, za koga živim. Tražiću da sud izmeni odluku i da se Lav dodeli meni na staranje. Bojaninih perfidnih manipulacija mi je preko glave – rekao je Stojković za “Blic”. Otvoreno pismo koje je golman objavio, možete pročitati OVDE.

Sa druge strane, Rajićeva se juče nije oglašavala a jedan od njenih prijatelja je za Telegraf rekao da nju ne zanima bilo šta u vezi sa Vladimirom, kao i da je zauzeta otvaranjem butika u Parizu. Ipak, u međuvremenu je odlučila da podnese tužbu protiv poznatog golmana.

– Pored tužbe za narušavanje časti i ugleda, gde se za pretrpljeni duševni bol mogu dobiti maksimalno dva miliona dinara, podneli smo i tužbu za izmenu odluke o viđanju deteta. Smatramo da mu ovakav otac šteti i da njihovo viđanje treba smanjiti na minimum ili ga potpuno ukinuti. Krivično ga, na žalost, ne možemo goniti, jer je krivično delo klevete ukinuto – kaže Bojanin advokat Nemanja Aleksić.