Kažu da je trpezarija mesto koje treba da bude udobno i toplo, mesto koje nas okuplja, gde cela porodica obeduje zajedno, deli mišljenja i priča o događajima od tog dana. Zašto ne bismo dodali malo magije upravo tom kutku?

Enterijeristi iz Forma Ideale predlažu da krenete od adekvatnog stola koji čini centralno oko koga se ukućani okupljaju poput TRPEZARIJSKI STO M30F, klasičnog stila i kružnog oblika koji ima mogućnost proširenja.

Ukoliko želite da unesete promenu u modernijem stilu i da pokažete svojim najmilijima kako tradicionalni stil može da se upotpuniti nekim modernističkim detaljima TRPEZARIJSKI STO TOLEDO TS 155X90 idealno je rešenje  za vas, jer je izrađen u tri dezena i sa pločom od kaljenog stakla predstavlja siguran izbor.

Međutim, ako vaš enterijer odiše elegancijom, želite da trpezarija ima svoj lični pečat, onda je TRPEZARIJSKI STO DT-1607 baš za vas jer zbog svoje inovacije daće prostoru posebno prefinjenu notu gde će se prepoznati da bez obzira na modernizaciju, svoje ognjište želite održati baš tu gde mu je mesto i da idete u korak sa vremenom.loading...