LETNJI LJUBAVNI HOROSKOP: Neko će samovati, neko uživati, a STOTINE CICA bacaće se pod noge JEDNOM ZNAKU

Kako ćete se provoditi tokom najvrelijeg doba godine saznajte u specijalnom letnjem ljubavnom horoskopu portala Dnevno.rs.

Pixabay.com

Privatna arhiva

Horoskop je pripremila Aleksandra Grujić, kojoj se možete obratiti za svaki vid astro konsultacija, izradu i analizu natalnih karti!

Tel: 065/615-73-91 Mail: [email protected]  Fejsbuk: [email protected]

Leto je vreme za nova dešavanja… Da li vas očekuje uzbudljiv period? Da li ćete sresti osobu svog života, ili ćete uživati u neobaveznim avanturama? Šta vam zvezde poručuju?

Dnevno.rs i naš astrolog vam daruju kompletan letnji ljubavni horoskop. Uživajte!

VELIKI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: Vreme je da se obogatite! Stiže period SREĆE I STICANJA, a najviše će dobiti OVI ZNACI

OVAN

Ovan
Dnevno.rs/Kolaž

Leto je za većinu Ovnova počelo burno pod uticajem napetih aspekata Venere i Marsa iz vašeg polja ljubavi. I u julu mesecu drama će se nastaviti posebno Ovnovima u vezi jer je vrlo moguće da će partneri zahtevati mnogo više nego što vi zaista možete da im pružite. Oko 17.jula pripazite u komunikaciju, mogli biste biti pregrubi!

Slobodni Ovnovi pod uticajem ovih izazovnih aspekte mogli bi da uplove u veoma komplikovan odnos sa škorpijom strelcem ili lavom. Ipak, ukoliko budete dovoljno strpljivi I sačekate drugu polovinu jula vrlo je moguće da će se vaša ulaganja u ovu vezu isplatiti.

Period od 15.do 29.jula biće veoma povoljan jer će Venera praviti odlične aspekte sa uranom saturnom I plutonom. Ovo će biti dobar period za sve brakove I duge veze I one koji žele da poprave nešto nešto u svom odnosu!

Biće vam potrebno veliko strpljenje ali vas očekuju odlični rezultati. Slobodni Ovnovi mogu uploviti u vezu sa kolegom ili osobom preko posla u avgustu mesecu.

Očekuje vas veoma važan zadatak kada je ljubav u pitanju a to je da odolite flertu koji će vas pratiti gde god krenete. Venera iz lepršave Vage i vašeg astrološkog polje partnerstva doneće pomalo dvoumljenja ali i tajnih igrica u odnosima i vezama.

Do sredine meseca trebalo bi da pripazite kada je ljubav u pitanju da se ne otrgnete kontroli. Iako će vas vući ova energija i moguće da ćete upoznati nekog veoma privlačnog ko je možda čak i zauzet bilo bi dobro da u periodu od 14. do 28 .avgusta ne ulazite ni u šta novo već sačekate septembar da se neke stvari razreše.

Ovog 10. septembra Venera ulazi u škorpiju i vaše emocije će se produbiti u svakom smislu. Sredina septembra biće veoma bitna za sve brakove i veze jer može doneti čak I neke raskide, odnosno velike promene i ukoliko niste spremni da se menjate vi ili partner može se desiti da se neki odnosi završe. Slobodni Ovnovi krajem leta mogu uploviti u sudbinsku vezu punu jakih emocija sa Škorpijom, Blizancem ili Vagom!

BIK 

Bik
pixabay.com

Bikovima je početak leta mogao da donese dramu kroz kuću i unutar porodice ali moguće da ste jake emocije ali i neke krize kroz koju ste prolazili držali upravo u sebi i da partner nije saznao za većinu stvari koje vas muče.

Ipak, Merkur iz znaka Lava neće dozvoliti da ćutite i vrlo je moguće da ćete početkom jula obaviti veoma važan razgovor sa partnerom koji bi trebao da reši nesuglasice i koji bi vas mogao usmeriti na pravi put.

Slobodnim Bikovima početak leta mogao je da donese ljubav i zanimljivo poznanstvo sa Devicom,Jarcem ili Ribom preko člana porodice ili u blizini kuće. Kada Venera uđe u znak device 10.jula očekujte velike pozitivne promene kada je ljubav u pitanju. Postaćete veoma odgovorni i odlučniji.

Zauzeti Bikovi mogli bi se odlučiti i na proširenje porodice ili ozvaničenje veze,a slobodnim Bikovima smeši se velika ljubav. Neki od vas vratiće se u prošlost i sigurnu vezu sa dobro poznatom osobom a mnogima od vas desiće se takva ljubav da ćete imati osećaj da tu osobu poznajete 100 godina.

U avgustu mesecu očekujte turbulencije. Prolazićete kroz testove na polju ljubavi. Bićete opterećeni poslom i moguće pomalo zapostaviti partnera. Ipak, kraj meseca donosi stabilizaciju svih odnosa.

Slobodno Bikovi mogu uploviti u rizičnu romansu na poslu sa Vagom ili Devicom. Septembar donosi velike preokrete na polju ljubavi.Biće ovo mesec sudbine.Venera iz Škorpije oko 13.septembra u napetom aspektu sa Uranom mogla bi doneti veliki izazov i prekid nekog odnosa. Slobodni Bikovi doživeće veliku ljubav krajem leta.Prepustite se ovoj fatalnoj privlačnosti.

BLIZANCI 

Horoskop
Pixabay.com

Blizancim je leto počelo veoma uzbudljivo i lepo pod uticajem Venere iz polja komunikacije. Vrlo je moguće da ćete imati dramatičnu komunikaciju sa partnerom ali i da ćete obaviti veoma važan razgovor početkom jula pa bi bilo dobro da izbegnete žustre razgovore i zaobiđete teške teme.

Slobodnim blizancima ova energija mogla bi da donese kraći put ali I ljubav na putu ili preko društvenih mreža sa Bikom, Vodolijom ili Devicom. Nakon 15. jula situacija na ljubavnom planu se znatno promenila.

Neke stvari moraćete da dovedete u red u suprotnom ljubavna situacije će u vama izazivati veliku nelagodu. Slobodnim blizancima smeši se ljubav u blizini kuće ili preko člana porodice. U avgustu mesecu energija na ljubavnom planu se menja u vašu korist I bićete mnogo pozitivniji i optimističniji.

Venera iz vašeg astrološkog polja ljubavi donosi pregršt flerta ali izlazaka I lepih situacija. Uživaćete više nego ikad a slobodni Blizanci bi mogli da uplove u vezu sa zauzetom osobom. Ukoliko se budete dvoumili izmedju sigurnosti i rizika ipak izaberite sigurniji teren, jer vam se može desiti razočarenje od 16. do 27. avgusta.

Nakon 10. septembra Blizanci će biti usmereni na posao i obaveze i moguće je da ćete na neki način zapostaviti vezu ili brak u kom ste. Posvetite pažnju partneru I nećete imati problema. Slobodni Blizancima kraj leta donosi upravo ljubav na poslu ili preko kolege. Biće ovo jake emocije,slobodno im se prepustite.

LEPOTICE BEZ PREMCA I KONKURENCIJE: Tri horoskopska znaka kojima pripadaju NAJZANOSNIJE ŽENE

RAK   

Horoskop Rak
Pixabay.com

Većina Rakova će početkom leta staviti ljubav po strani što ne liči na njih ali je tako najbolje. Aspekti Merkura Mogli bi da donesu napetu komunikaciju i pogrešne odluke.

Sačekajte 17. jul i veliku energetsku promenu koja će vam više ići u prilog kada je ljubav u pitanju. Lepše ćete komunicirati, a sve što budete odlučili biće mnogo racionalnije i bolje po vas.

Venera u odličnim aspektima sa saturnom ali i plutonom iz vašeg astrološko polje partnerstva mogla bi učvrstiti neki odnos i rešiti sve probleme koje ste imali sa partnerom u drugoj polovini jula meseca.
Avgust mesec počinje veoma uzbudljivo, a na neki način i izazovno.

Venera iz astrološkog polja svakodnevnice u lepršavom znaku Vage doneće svež vazduh u vaš odnos. Između 7. i 13. avgusta može vam se desiti da flertujete van veze ili udjete u tajnu vezu.

Slobodnim rakovima ova energija mogla bi da donese I ljubav na kraćem putu I nešto što može da traje sa osobom u znaku škorpija ribe ili jarca.  Kraj leta doneće možda i najznačajnije tranzite i veliku transformaciju.

Zauzeti Rakovi u periodu od 11. pa do kraja septembra mogli bi potegnuti pitanje proširenja porodice. Slobodnim Rakovima polje zabave biće aktivirano,a upravo u nekom opuštenom provodu, mogli bi sresti ljubav o kakvoj su sanjali i uploviti u strastvenu vezu sa Jarcem, Škorpijom ili Devicom.

LAV 

Lav
Pixabay.com

Lavovima je leto počelo strastveno i burno. Bili ste u centru pažnje i na meti mnogih. Ipak, period do 14. jula mogao je da vam donese i veliku ljubav, a zauzetim Lavovima i neku burnu situaciju sa partnerom.

Druga polovina jula biće pretežno fokusirana na poslovni segment kada su Lavovi u pitanju,a neki od Lavova spojiće ljubav i posao.

Može se desiti sa slobodni Lavovi uplove u vezu sa kolegom ili osobom koju poznaju preko posla u znaku Device,Strelca ili Blizanca! Ovo će biti veza zasnovana na strasti,ali potkovana zajedničkim interesovanjima i realnim pogledima na ljubav!

Početkom avgusta Venera prelazi u Vagu i vama će više prijati ta lepršava energija ali je moguće da će do 14.avgusta mnogi Lavovi prolaziti test vernosti. Mars iz vaše polja partnerstva i veza doneće izazove i nepredvidive situacije i dogadjaje, pa je moguće da će u vaš život ući novi ljudi koji mogu uzdrmati vašu dosadašnju vezu ili brak!

Do 9. septembra mogući su preokreti na polju ljubavi i turbulencije u odnosu sa partnerom! Ukoliko budete strpljivi i progutate svoj dobro poznati ponos,očekujte smirenje na polju ljubavi.

Ipak, period od 8. do 17. septembra neće biti ni malo lagan,i zahtevaće promene u odnosu, i braku, strasti će biti pojačane, i ljubomora i posesivnost mogu nadjačati lepe emocije. Slobodni Lavovi krajem leta u blizini kuće mogu upoznati na neki način komplikovanu, ili zahtevnu osobu,ali će na vas delovati kao magnet. Prepustite se strastima!

NJIHOV ŽIVOT JE VELIKA AVANTURA: Četiri horoskopska znaka koja svojim IZBORIMA jednostavno PRIZIVAJU NEVOLJU

DEVICA 

devica
pixabay

Početkom jula Device su bile prilično nestašne i misteriozne kada je ljubav u pitanju. Osećaćete se moćnije u odnosu na partnera i okolinu a sklonost tajnim vezama i prevarama doneće vam Venera iz polja tajni.

Device u vezi i brakovima ulazu u dramatičnu ali zanimljivu fazu sa partnerom,a mnogi od vas do 17. jula proživljavaće i kritične trrnutke zbog zakulisnih radnji.

Druga polovina jula većini Devica donosi stabilnost i uspešno razrešenje neke teške situacije. One pedantnije i zahtevnije Device mogle bi završiti vezu koja im dugo pravi problem. Slobodne Device uživaće veliku pažnju.Prolepšaćete se i zračiti pozitivnom energijom,a partner će biti oduševljen vama!

Avgust mesec slobodnim Devicama doneće novu ljubav preko posla,ipak neka vrsta komplikacija bi se mogla desiti,posebno ukoliko je reč o zauzetoj osobi. U periodu do 12. avgusta prepustite se jakim emocijama ali poslušajtr svoju intuiciju.

Zauzetim Devicama sredina avgusta bi mogla da donese nesuglasice oko finansija ili praktičnih stvari sa partnerom. Posle 16.avgusta mnogima od vas prošlost se vraća na velika vrata. Kraj leta je ključan za sve Device jer će produbiti strasti u vašem odnosu pod uticajem Venere iz strastvene Škorpije. Na kraćem putu posle 12. septembra mogli biste sresti ljubav svog života u znaku Škorpije, Ribe ili Jarca.

VAGA 

horoskop
Pixabay.com

Vladar vašeg znaka Venera do 12. jula pravila je zazovne aspekte sa marsom i plutonom,a ovi aspekti utiču na vašu kuću druženju i prijateljstva i ljubavi mnoge slobodne vage pomešaće ljubav Ii prijateljstvo početkom leta.

Posle 18. jula Vage će biti poprilično tajanstvene i sklone lažima i skrivanju. Emocije će vam biti stabilne ali istovremeno u periodu do 24. jula možda ćete previše stagnirati u odnosu sa partnerom.

Neke vage počinju u tajnu vezu sa jarcem,vodolijom ili osobom iz prošlosti. U avgustu ćete zračiti posebnom energijom pod uticajem Venere iz vašeg znaka. Ovo će biti jedan od najvažnijih meseci kada je ljubav u pitanju.

Retrogradni Mars sredinom avgusta donosi osobu iz prošlosti,prvenstveno ženskim pripadnicama znaka. U septembru se bude sva vaša čula I najdublja osećanja.Bićete na pravoj prekretnici.

Ko ne bude ispratio vaše zahteve,mogao bi da bude odbačen. Mnoge Vage nakon 11.septembra mogle bi da upoznaju osobu svog života. Ukoliko je reč u škorpiji,ili vodoliji i blizancu prepustite se I ne dopustite da išta stane na put ovo ljubavi.

GORI OD POLICIJE, TAČNIJI OD POLIGRAFA: Tri horoskopska znaka koja će vas UVEK UHVATITI U LAŽI

ŠKORPIJA 

škorpija
pixabay.com

Već neko vreme Venera tranzitira vašim poljem karme i sudbine i donosi izazovne situacije na polju ljubavi. Moguće je da su zauzete Škorpije bile na meti konflikata sa partnerom, a slobodnim Škorpijama mogla se desiti fatalna ali nemoguće ljubav.

Od 11 jula situacija se smirila. Naizgled neke stvari vas više ne uznemiravaju! Venera je ušla u znak stabilne i racionalne Device.

Do kraja jula meseca imaćete priliku da popravite odnos sa partnerom, ispravite šta ne valja i pružite šansu vašoj ljubavi i braku. Slobodnim škorpijama ovaj tranzit mogao bi doneti ljubav sa nekim koga su upoznale preko prijatelja. Ovo neće biti fatalna ljubav ali će vas privući mir i stabilnost kojim zrači jedan Bik, Devica ili Rak!

Početkom avgusta postaćete još tajanstvenije i emotivnije. Iako volite čiste odnose,može vam se desiti da počnete da igrate igrice ili se dvoumute između partnera i još nekog! Nisu isključene ni tajne veze ali se pripazite jer nakon 14. avgusta mnoge istine će izaći na videlo!

Septembar počinje burno,a ovo će biti ključan mesec kada je ljubav u pitanju! Uran iz vašeg polja braka,partnerstva i odnoda izmedju 9. i 16. septembra donosi velike preokrete u ljubavi,mnogi od vas će ili završiti odnos koji više ne funkcioniše ili doživeti neku veliku promenu u odnosu sa partnerom!

Slobodne Škorpije osećaće se moćno i privlačno! Vrlo je moguće da će u vaš život spontano i neočekivano ući veoma zanimljiva i harizmatična osoba u znaku Lava, Ribe ili Vage. Ipak da biste se prepustili ovoj emociji rasčistite sa prošlošću!

STRELAC   

Strelac Horoskop
Pixabay.com

Strelčevi su početkom leta mogli da upoznaju nekog iz inostranstva ali i da uđu u buran emotivni period sa partnerom i moguće je da su proživljavali neke nesuglasice.

U drugoj polovini jula bićete vrlo posvećeni poslu i uspehu i vrlo je moguće da ćete se upustiti u zanimljivu vezu sa nekim preko posla. Avgust mesec donosi rasterećenje ali i par izazova kada je ljubav u pitanju.

Povoljan period očekuje sve Strelčeve koji planiraju putovanje. Može se desiti da u periodu od 2. do 14. avgusta uđete u vezu sa nekim ko vam je do sada bio prijatelj.

Nakon 16.avgusta moguće je da ćete osetiti blagi zastoj u odnosu. Venera iz vašeg astrološkog polja druženja i ptijateljstva,učiniće vas veoma aktivnim na tom planu pa partneru može zasmetati vaša preterana lepršavost. Javiće se sumnje ali je moguće da nećete preterano mariti za lošu komunikaciju!

U septembru se situacija na emotivnom planu zahuktava! Do 10.septembra vrlo je moguće da će biti teško započeti bilo šta novo na polju ljubavi i partnerstva,ali saa druge strane postoji mogućnost da obnovite vezu iz prošlosti sa Blizancem,Vodolijom ili Jarcem!

Sam kraj leta i druga polovina septembra donosi mogućnost ulaska u tajnu ili platonsku vezu,i ljubav koja će vam potpuno promeniti poglede na veze do sada! Zauzeti Strelčevi prolaziće razne izazove ali i testove u braku.

KO UME DA DRŽI ŠLIC ZAKOPČAN? Horoskop otkriva koji znaci su verni, a koji varaju!

JARAC 

Horoskop Jarac
Pixabay.com

Jarčevi će tokom leta prolaziti veoma važne situacije kada je ljubav u pitanju. Do sredine jula vrlo je moguće da ste prolazili turbulencije pre svega sa osobama iz prošlosti.

Neki od jarčeva mogli bi uploviti u vezu sa svojom karmičkom ljubavi u znaku Škorpije lava ili ribe. Ipak ono što je sigurno je da neće biti lako!

Druga polovina jula meseca donosi smirenje kada su emocije u pitanju i mogućnost veze sa osobom iz inostranstva. Avgust mesec počinje veoma zanimljivo!

Moguće je da ćete se više opustiti, lakše ćete shvatiti neku situaciju sa partnerom ali je moguće da će vam smetati partnerova prevelika opuštenost i sklonost flertu. Posebno između 7. i 10. avgusta moguće su razmirice!

Druga polovina avgusta može vratiti neki stari problem u vezu a slobodnim Jarčevima može doneti povratak na staro, posebno ženskim pripadnicama znaka. U septembru očekujte veliki obrt.Ali i pozitivne promene slede svim Jarčevima.

Venera iz znaka Škorpije nakon 12. septembra donosi vam velike izazove ali i pregršt novih emotivnih prilika. Neki od vas mogli bi da uđu u vezu sa prijateljem ili preko prijatelja, a posebno jake emocije osetićete u periodu od 13. do 22. septembra.

VODOLIJA 

Pixabay.com

Vodolijama period do sredine jula jedan je od najvažnijih u godini kada su emotivni odnosi u pitanju. Neki od vas mogli su da završe veze koje više nisu funkcionisale.

Vrlo je moguće da je partner pravio dramu zbog gluposti. Slobodnim Vodolijama ovaj tranzit mogao je da donese komplikovanu vezu sa zauzetom osobom.

Drugu polovinu jula meseca donosi razrešenje nekih situacija ali ćete vrlo trezvenije donositi svoje odluke. Moguće da će slobodne vodolije ući u vezu sa nekim s kim su karmički povezani u periodu od 20. do 28. jula.

Prva polovina avgusta meseca donosi vam veoma lepe aspekte I bolju energiju nego u prethodnom periodu odakle ćete i rešiti mnoge svoje probleme sa emotivnim partnerom.

Slobodne Vodolije osetiće veliko olakšanje i nalet svežeg vazduha i promena pa je moguće da će na nekom putu upoznati ljubav svog života ili ući u vezu sa osobom iz inostranstva ili one koje često putuje u znaku vage, blizance ili strelca, prepustite se ovoj energiji dozvolite da vam se desi ono o čemu sanjate.

U drugoj polovini avgusta meseca posebno u periodu od 14. do 24. imaćete utisak da vas prošlost proganja ali ne dozvolite osobama iz prošlosti da vas koče. Septembar će proći u znaku strasti i ljubavi,ali i rizičnih i zabranjenih veza.

Između 10. i 14. septembra mogli biste ući u turbulentnu vezu sa nadredjenim ili osobom preko posla, a zazuete Vodolije krajem leta mogle bi doživeti i posesivne ispade od strane partnera. Na vama je koliko ćete još da trpite ograničenja i pritisak.

IZMEĐU NJIH UVEK SEVAJU VARNICE: Saznajte koga vaš horoskopski znak NE PODNOSI!

RIBE 

Horoskop Ribe
Pixabay.com

Druga polovina jula donosi razrešenje svih problema na polju ljubavi, a posebno lep period mogu da očekuju ribe u vezama i brakovima!

Od 17. do 27. jula imaćete niz prilika preko Venere i polja braka i odnosa da rešite vašu emotivnu situaciju i izgladite odnos sa partnerom.

Ipak, Neptun i Venera napraviće opoziciju oko 21. jula kada se može desiti otkrivanje neke emotivne tajne, tajne partnera ili ulazak u tajnu vezu.

Slobodne Ribe mogu očekivati poznanstvo sa stabilnom osobom,ali i idealizaciju ljubavi prema Jarcu, Biku ili Raku između 25. jula i 6. avgusta. Period od 1. do 13. avgusta doneće puno flerta i nepredvidivih situacija u ljubavi. Moguće je zahlađenje prema partneru.

Od sredine pa do kraja avgusta imaćete utisak da vas sudbina opet iskušava po pitanju nekih osoba iz prošlosti. Moguće je da će se vaše poimanje ljubavi i neke veze malo poljuljati pa ćete biti na testu do 10. septembra.

Početak septembra turbulentan,ali za Ribe koje istinski vole partnera i imaju poverenja samo malo nervozniji. Venera iz polja putovanja može vam doneti sudbinsku ljubav na putovanju,ili sa osobom iz inostranstva. Susreti sa Škorpijom ili Vagom oko 15. septembra.loading...