LETO U BEOGRADU ZA NAJMLAĐE: Saznajte gde vas čekaju besplatna zabava, ples, radionice i predstave!

Manifestaciju je podržao i UNICEF, koji će u atrijumu imati štand na kome svi zainteresovani mogu da doniraju novac za programe koje sprovodi u Srbiji.

Matematičke, sportske i muzičke igrice, crtanje i bojenje različitim tehnikama, predstave, mađioničarski trikovi i još mnogo toga zanimljivog samo su deo besplatne manifestacije BIG dečje leto koja je otvorena u atrijumu BIG FASHION centra i trajaće svakog četvrtka i subote, od 5. jula do 11. avgusta, od 16 do 20 časova.

Ovo je sjajan način da se deca zabave i tokom raspusta. Leto je period kada imaju više slobodnog vremena, pa ih stalno treba animirati i učiniti im svaki trenutak zanimljivim. Pored toga što upoznaju nove drugare, deca u okviru ovih različitih programa imaju mogućnost da provedu kvalitetno vreme i u gradu – rekla je jedna mama koja je dovela osmogodišnju ćerku na otvaranje.

PLESNI SPEKTAKL GRUPE UNA SAGA SERBICA

Ovog vikenda, posetioce šoping centra očekuje i nastup popularne plesne trupe Una Saga Serbica, koja
kroz jedinstven plesni pokret spaja različite elemente kulturnog nasleđa sa ovih prostora.

Oni će u nedelju, 8. jula, od 18 časova održati muzičko – scenski spektakl u atrijumu BIG FASHION centra.

Kroz specijalnu koreografiju, ovi umetnici će prikazati spoj tradicije i modernog pokreta na jedan savremeni način, a publika će potpuno besplatno moći da uživa u nastupu.