LETOVANJE “ZA MALE PARE”? Moguće je! Aranžmani za more za MANJE OD 100 EVRA

Letnja sezona bliži se svom centralnom delu, ali i dalje se mogu naći aranžmani po gotovo nerealnim cenama.

More Plaža Grčka
Pixabay.com

Portal Nova.rs je pogledala ponude domaćih turističkih agencija i probrala one jeftinije od 100 evra.

Naravno, to su aranžmani koji podrazumevaju apartmanski smeštaj i autobuski (ili sopstveni) prevoz i svakako u trenutku kad planirate buking treba proveriti da li su popunjeni, budući da iz agencija beleže veliko interesovanje ovih dana i pažljivo formiraju svoje last minute ponude za jul.

Viva travel kao najpovoljniju ponudu izdvaja Pargu – 8 dana autobusom za 64 evra. Osam dana na Lefkadi je 68 evra, u Pefkohoriju 86 evra, na Stavrosu 89 evra, u Haniotiju od 90 evra… Na sajtu Vive naći ćete i gotovo nerealno povoljne ponude – na primer: Kalitea, šest dana, 22 evra – ali uz sopstveni prevoz.

Na sajtu Eurotursa ima čitav niz aranžmana za letovanje ispod 100 evra – sa sve smeštajem i prevozom. Što se tiče Grčke, u Paraliji 13 dana u smeštaju na 10 metara od plaže početkom jula košta od 75 evra po osobi; za ostrvo Evia cena je 63 evra, a čak i za Tasos ima varijanta za 85 evra (takođe 13 dana, autobuski prevoz). Tako niske cene mogu se još naći za Bugarsku – Nesebar, 10 dana za 93 evra, Sunčev breg, 10 dana, za 86 evra.

I preko Star travel agencije Bugarska je u julu posebno povoljna, pa je 10 noćenja u julu u vili, u centru novog Nesebara 10.000 dinara (prevoz busom uračunat u cenu). Za Crnu Goru agencije uglavnom računaju sopstveni prevoz, ali Star, na primer, ima ponudu za Sutomore autobusom, 7 noćenja, od 100 evra.

Sabra među last minute ponudama za jul ističe Tursku i Kušadasi – 10 noćenja za 85 evra, ali uz sopstveni prevoz (isti aranžman uz bus je 155 evra), a za Albaniju smo kod Fantast toursa našli apartmanski smeštaj za manje od 100 evra, ali takođe bez prevoza.

“Jeftiniji krevet nego ležaljka na plaži”: U Grčkoj NOVE CENE, našli još jedan način da DODATNO ZARADE na plažama