LICE O KOME BRUJE SVE MREŽE! Saša Kovačević napokon priznao ŠTA je OPERISAO

Pevač Saša Kovačević nedavno se pojavio na jednom nastupu, a publiku je začudio njegov izgled budući da je pevač uvek izgledao beskprekorno.

printscreen

Ovoga puta pojavio se natečene i sa blago modrim podočnjacima, što je mnogo lošije izdanje od onog na koje smo navikli kada je Saša u pitanju.

Saša je pre ovog događaja bio u Turskoj, a spekulisalo se da je povod njegovog putovanja upravo odlazak na estetsku intervenciju, a ovoga puta Saša je otkrio o čemu se radi.

printscreen

Ne, to nije bilo letovanje, to bi bilo lepo da je bilo letovanje, nego sam treći put operisao sinuse jer 20 i nešto godina imam problem sa alergijama i na svakih 6, 7 godina rešavam problem sa nosnim školjkama, da ne zamaram sad. To je bio razlog zašto smo otišli, iskoristio sam ovaj period kad nemamo posla i mogu sebi da dozvolim da budem otečen i kakav god, to je bio razlog – rekao je pevač.

Nakon ove Kovačevićeve izjave kontakrirali smo poznatu kliniku, kako bismo dobili stručno mišljnje u vezi ove situacije i da li je moguće da se jave neke promene na licu nakon operacije sinusa.

Nakon same operacije sinusa, jedino što se javljaju bolovi, ali nema nikakvih promena na licu u vidu modrica, natečenosti, podliva i slično. Dakle lice ostaje nepromenjeno i to je činjenica – glasio je odgovor na naše pitanje.loading...