LIDIJA VUKIĆEVIĆ OTKRILA: Da li je ikada operisala nešto i da li će ponovo stati na “ludi kamen”?

Glumica Lidija Vukićević otkrila je da nikada nije uradila nijednu plastičnu operaciju na sebi i da ne planira jer je zadovoljna svojim izgledom, a onda je i priznala da je zaljubljena iako ne planira da staje ponovo na ludi kamen.

Lidija Vukićević
Printscreen/Youtube

Na sebi ne bih ništa uradila, zato što mi je Bog dao sve ono što mi treba. Pritom je podario i ovakvu kosu, koja nije baš svakidašnja, i ja sam jako srećna zbog toga, pošto nikada nisam htela da ličim na neke druge. Iskreno rečeno, ni drugi nisu mogli da liče na mene. Negujem tu individualnost i smatram da je danas došlo neko vreme da su svi isti, pa kad ih vidim, ne znam koja je koja. Mislim da je to jako loše za jedan narod, biti sličan, imati iste frizure, to uniformisano nikada nisam volela. Jako sam zadovoljna sobom – rekla je za “Red portal”.

Glumica je priznala da je zaljubljena, ali da se nikada ne bi ponovo udala.

Zaljubljena uvek jesam. E, ne možete da znate u koga…Za ljubav uvek stajem na ludi kamen, ali da se udajem, nikada nisam želela više. Imala sam brojne ponude posle razvoda, ali ja sam uvek govorila tu jednu rečenicu: Probala jednom, videla i ne znam šta tu nije jasno. Smatram da je ljubav najvažnija i da brak nema mnogo veze sa tim.