Pitali smo poznatog modnog dizajnera kako su obučeni najuticajniji muškarci u Srbiji: NJEGOVI ODGOVORI SU BRUTALNI!

Muškarci
Kolaž/dnevno.rs

Darko Milojević, poznati kreator muške mode, za portal Dnevno.rs prokomentarisao je stil muškaraca koji Srpkinjama oduzimaju dah!

 

Darko Milojević je već dugo prisutan na srpskoj modnoj sceni. Svoje kreacije u okviru “DARKO CONCEPT” predstavljao je na nekoliko nedelja mode, ali su njegova glavna “modna pista”, društvene mreže, na kojima ih prvenstveno promoviše.

Njegove modele nose influenseri i muškarci koji vole urban i autentičan stil. 

 

Darkove kreacije su smele, sa detaljima koji nisu često viđeni u klasičnoj muškoj modi.

Bez obzira na to, oni odišu dozom elegancije i muževnosti, a on je za portal Dnevno.rs komentarisao stil najpoznatijih muškaraca u svetu politike, glume i muzike.

Aleksandar Vučić

 

On je za mene političar na kome se vidi da je poslušao nečije savete i razlika je drastična i to na bolje, kada bi se osvrnuli na njegov izgled od pre 15 ili 20 godina. Aleksandar Vučić se oblači shodno prilikama koje posećuje, a svojim modnim kombinacijama upotpunjuje to što govori. Poštuje svoje godine, daleko je od modernog, ali funkcija na kojoj je i ne traži da bude moderan. Ta funkcija zahteva klasične modne standarde kada je muško odevanje u pitanju.

Siniša Mali

 

Definitivno se vidi da Siniša Mali redovno vežba, što je za svaku pohvalu. Samim tim mu odela i odabir kežual kombinacija stoje oštro. To se najbolje primeti kada nosi tanke džempere preko košulja. Jedno  vreme je kuburio sa kravatama, bile su preširoke i nisu odgovarale kragnama košulja koje je nosio. U poslednje vreme primetio sam da je i ovo ispravio. Očigledno i on sluša savete nekoga ko se u modu jako razume.

Boško Obradović

 

Boško Obradović je klasični primer forsiranja jeftine klasike. Crvene kravate su davno izašle iz političke mode, pa političari ne bi trebalo da ih nose tek tako. Često pravi greške sa odabirom kaiševa koji nisu adekvatni za odela i pre bi odgovarali farmerkama. Sa druge strane u situacijama kada ne nosi kravatu izgleda opuštenije i sigurnije, pa je moj lični zaključak da ne voli da nosi ono što bi neki nazvali „full“ odelom. Imam utisak da oblači odela samo kada mora i da ne voli da oko vrata ima kravatu.

Sergej Trifunović

 

Iako važi za gradskog frajera Sergej Trifunović se oblači onako kako živi. Tu ima svega i svačega. Iskreno često izgleda kao da nosi staru i iznošenu garderobu. Ležeran stil jeste ok, ali to ne znači da treba da ostavljate utisak „izgužvane“ osobe. Glumcima i umetnicima je očigledno sve dozvoljeno, ali je tanka linija između ličnog stila i meni se sve može. Sergej bi trebalo da obrati pažnju kako se pojavljuje u javnosti. Neka posluša stiliste koji ga stilizuju za snimanje reklama u kojima se često pojavljuje.

Vojin Ćetković

Platani basta Trebinje

Објава коју дели Vojin Cetkovic (@vojin_cetkovic) дана

S obzirom na to da opet komentarišem glumca, rekao bih da sve što Sergej nema kada je stil u pitanju Vojin Ćetković ima. On je na dobrom putu da postane muškarac koji je uspešno pronašao svoj stil. On će tek garderobom koju nosi uspevati da na pravi način predstavi sebe i svoju profesiju. Zbog nekoliko poslednjih uloga morao je da pusti kosu, a ja mislim da mu takva, razbarušena frizura odlično stoji. Pristalica sam dendi stila na glumcima.

Željko Samardžić

 

Kada je on u pitanju govorimo o drastičnoj promeni koja je šokantana, ali nisam siguran koliko je on siguran da baš tako treba da izgleda. Prva asocijacija  mi je da je ok rock and roll Deda Mraz, koji nažalost ne peva ovu vrstu muzike. Voleo bih da ga vidim kao Deda Mraza u reklami za Koka-Kolu, ali mislim da bi mogao u odgovarajućoj garderobi da bude deo editorijala nekog svetskog modnog muškog magazina.

Saša Kapor

#sasakapor #grandmagazin #konobarudruzestari #novispot ❤️???

Објава коју дели sasa_kapor_official® (@sasa_kapor_official) дана

Na Saši se vidi da voli modu i siguran sam da prati aktuelne trendove. Dopada mi se što ima urednu bradu i frizuru, često i savršene kožne jakne. Mislim da prosto voli modu i da ne preza  da eksperimentiše sa trendovima. Njegv stil upotpunjuje lepota, nežnost i ženstvenost njegove žene Nikoline.  Kada su zajedno ističu jedno drugog. Samo neka tako nastave da razvijaju svoj stil, ukus i ljubav.