MNOGI IM ZAVIDE, ALI NJIMA NIJE LAKO: Dame sa velikim grudima muče ovi problemi

Žene koje imaju male grudi želele bi da budu veće, dok one s velikim sanjaju o nešto manjim, a muškarci uglavnom vole da su takve veličine da im kvalitetno popune dlanove.

Grudi
Pixabay.com

U odnosu na žene s malim grudima, koje mogu hodati i bez grudnjaka ako žele, one s velikim taj luksuz nikad ne mogu sebi da priušte, osim u intimi svog doma.

A tu su i ostali problemi koji muče prsate žene:

– Bez grudnjaka ne mogu nikud pa osete ogromno olakšanje nakon što ga na kraju dana skinu, a grudi napokon budu slobodne.

– Dugmad na košulji uvek moraju da izgledaju kao da će svakog časa eksplodirati od pritiska. Ako kupe košulju većeg broja to se neće događati, ali će na svim ostalim mestima, osim na grudima, biti prevelika.

– Retko uspevaju da pronađu fini, lagani, čipkasti grudnjak u koji njihove grudi mogu da stanu i da izgledaju dobro. Za njih kao da su rezervisani samo grudnjaci koji izgledaju kao da su armirani.

– Ženama s velikim grudima broj modela grudnjaka koje mogu nositi je limitiran, kao i boje i dezeni u kojima dolaze na tržište.

– One su željne spavanja na stomaku, ali to ne mogu da izvedu zbog grudi – što nikako nije ugodno.

– Grudnjak bez naramenica mogu zaboraviti, a time i haljine i majice tog tipa. Ali, neke žene ne mogu da odole takvim modelima odeće jer su vrlo seksi pa ih opet nose.

– Komadići hrane im ne padaju normalno kao kod ostalih ljudi – na pod ili u krilo, već pravo u dekolte. Kasnije se muče da ih pronađu…

– Trčanje s velikim grudima lepo je samo muškarcima koji stoje sa strane i gledaju, ali ženama nikako nije. S druge strane, ako stave sportski grudnjak, mnoge kažu kako ih jako pritiska i da ne mogu normalno da dišu.

– Odlaze li na spavanje u pidžami ili spavaćici koja ima tanke naramenice i prilično su otvorene, događa im se da se probude, a grudi ispadnu, ili barem jedna od njih.

– Vezanje pojasa u automobilu nije najugodnija radnja za žene s velikim grudima i do kraja vožnje mogu da se osećaju neugodno.

– Teško će pronaći odeću po meri već su uglavnom prisiljene da nose na prepravke  tek kupljene komade odeće.

– Žene s velikim grudima ne mogu ležerno staviti dugački lančić oko vrata kao one s malim primercima. Jer, ako ne paze što i kako nose, lančić bi se mogao zavući u procep između dve dojke, piše Buzzfeed.