NISU OBIČNI IZGOVORI: Sedam najčešćih razloga zbog kojih dame odbijaju da vode ljubav

U nastavku saznajte šta žene najviše navode kao razloge kada nisu zainteresovane za akciju u krevetu.

Ljubav
Pixabay.com

Dok su muškarci obično uvek zainteresovani za seks, kod žena je to malo drugačije.

Stručnjak za seks Trejsi Coks je otkrila 8 razloga koje žene najčešće navode kao razlog zašto ne žele seks u određenom momentu, kao i šta treba preduzeti da biste “zapalili vatru” u krevetu.

Boli me glava i nije mi dobro

Reč je o jednom od najčešćih izgovora kojim se žene služe ako im  trenutno nije do seksualnih odnosa. Naravno, svkaa žena zna da nije zabavno imati seks tokom migrene. Stoga, ovaj izgovor nije mit, mnoge žene ga koriste.

Imam previše posla

75 posto parova je istaklo da naporan radni dan dovodi do manje zainteresovanosti za seks. Ako nemate dovoljno vremena da se posvetite sebi, verovatno nemate vremena ni za bliski odnos za partnerom.

Stoga, trebalo bi da zajedničkim snagama pokušate da nađete vreme samo za vas dvoje. Umesto da uveče gledate televiziju, bolje ranije lezite zajedno u krevet i krenite u akciju.

Preumorna sam

Kako ćete imati seksualni odnos sa partnerom ako vam  oči padaju od umora? Bolje odspavajte i naviite budilnik nmalo ranije. Nije loše ni započeti dan sa seksom.

Čemu kad ionako ne doživim orgazam?

Ako niste zadovoljni svojim seksualnim životom, nećete biti raspoloženi za to. Ali, to nije rešenje. Umesto da izbegavate seks, bolje recite partneru kakav seks želite.

Ne govorite mu šta je loše već šta biste voleli. Pustite malo mašti na volju, te eksperimentišite,promenite mesto na kojem vodite ljubav Ili ako smatrate da vam ne odgovara, raskinite, te nađite novog dečka.

Osećam se debelo

Zaista, mnoge dame se stide ukoliko nisu zadovoljne kilažom.  Ako se ne osećaju lepo u svojoj koži, neugodno im je i da skinu odeću sa sebe. A tada nestaje zainteresovanost za seks.

Međutim, ovde je presudna reakcija muškarca. Ukoliko ste vašem partneru privlačne i seksi i sa par kilograma više, onda vam neće biti ni važno kako izgledate.

S druge strane, ukoliko vam kaže neku glupu rečenicu, onda će verovatno  moći samo da zamišlja seks s vama.

On stalno navaljuje

Ukoliko muškarac konstantno inicira seks, te navaljuje, to ženi može da dosadi. Ona će tada smišljati razne razloge zašto ne želi seks u tom trenutku.

Recite partneru kada osetite da želite da pokrenete inicijativu, ali nemojte ni da dozvolite da vas predugo čeka.

Umreću od dosade

Uvek je sve isto kad vodite ljubav? Znate svaki njegov pokret,  seks pozu, kao i koliko će seks trajati.  Ovo je znak da vam nedostaje malo iznenađenja i novina u krevetu.

Stoga, vratite strast i uzbuđenje u ljubavni život. Svaka promena će biti dobrodošla i vama i partneru.