SRBIN OSTVARUJE SNOVE ŽENA ŠIROM SVETA: On pravi venčanice od SVILE i BISERA i čim ih vidite poželećete da stanete na LUDI KAMEN (FOTO)

Venčanice Predraga Đuknića "pobegle" su iz bajki i najlepših ženskih snova!

Promo

Srpski dizajner Predrag Đuknić oduševio je publiku u Madridu na Wannabe Brides sajmu venčanja, gde je predstavljena nova kolekcija haljina za venčanje iz linije brenda Predrag Đuknić Wedding.

Na ovaj prestižni događaj poznati dizajner stigao je na poziv najpoznatijeg svetskog dekoratera cveća Araika Galstjana, koji je javno istakao da podržava veliki talenat i rad srpskog dizajnera Predraga Đuknića.


Veliku pažnju privukle su haljine koje su rađene od svile i bisera koje predstavljaju eleganciju, otmenost i raskoš pravog venčanja iz snova. Ono što je posebno izdvojeno jeste da u svaku od haljina ide preko 300 bisera i 30 metara svile.

Dizajn haljina pratili su maštoviti i nesvakidašnji cvetni aranžmani Araika Galstjana, ostavljajući bez daha veliki broj poznatih lica ali i blogera poput Rim Renom.

Predrag Đuknić u ovom trenutku završava svoju najnoviju kolekciju, a mnogi svetski dizajneri i bajeri predviđaju svetlu budućnost ovom mladom dizajneru.