LIGNJA, DEČKIĆI, BAHATI: Ovo su TRI NAJGORE VRSTE MUŠKARCA i emotivno mogu da vas DOKRAJČE!

frajer
Pixabay.com

Pored njih nema sreće, i zato izbegavajte ova tri tipa muškaraca, jer su oni najgori muškarci koje u životu možete da sretnete, piše Cosmopolitan.rs.

 

Tip 1 – Bahati muškarac

On je frajer koji je u stanju da vas uvede na svaku žurku, koji vas besramno grli u ljubi kad god mu se to prohte, koji vam ne pošalje poruku 2 meseca, a onda se javi kao da ste se upravo juče videli, naravno, u želji da se ponovno vidite. On je uobražen i pun sebe, koji uprkos tome uspeva da bude harizmatičan i šarmantan. Na prvu vam verovatno deluje kao super zanimljiv tip, ali nakon jako kratkog vremena ćete shvatiti da to nije frajer kojeg želite da imate u životu.

Kako ga se rešiti? Jako jednostavno. Izbrišite ga iz svog života u svakom aspektu. A kada vam se (ili bolje rečeno ako se) sledeći put javi u 2 ujutro jer bi se, eto, malo družio, recite mu da imate dečka. Ne sumnjamo da on u rezervi već ima sledeću žrtvu.

Zadovoljavam verenika moje drugarice: Zvala me za kumu, ne znam šta da radim!

Tip 2 – Dečkić

Ovo je frajer koji ima određen broj godina, i bez sumnje, utvrđeno od svakoga sa dva zdrava oka u glavi, tipičan sindrom Petra Pana. On je super spontan i zabavan i detinjasto iskren. Sa njim ćete se provoditi toliko sjajno da ćete potpuno zaboraviti na činjenicu da svakodnevno spava do podne, nema posao, vozačku dozvolu niti zdravstveno osiguranje. Ako već niste u stanju da probušite njegov zabavni balon, onda makar izađite iz njega.

Kako ga se rešiti? Počnite da izlazite na mesta prikladnija za zrele, samosvesne osobe i odlazite na događanja koja zanimaju prvenstveno vas. Zamolite prijatelje koji imaju sređene živote da vas upoznaju sa kvalitetnijim muškarcima.

Tip 3 – Lignja

Ovaj muškarac je super drag. Uvek vas pomno sluša, pristojan je, vaša mama ga obožava, a čak se vrlo često seti da vam donese cveće bez nekog posebnog razloga. Ali, sa njim jednostavno nema ni strasti ni uzbuđenja jer jedosadnjikav i predvidiv kao i svaki seks s njim (koji je naravno misionarski i nikako drugačiji).

Kako ga se rešiti? Brutalnom iskrenošću. Uzmite u obzir da su veze sve manje uzbudljive što su dalje od početka. Ako već na samom početku veze primećujete da to i nije to, bežite glavom bez obzira. Setite se da je bolje da ste sami, nego u vezi s pogrešnim.