LJUBAV jednostavno NE MOŽE da pobedi sve! 4 SITUACIJE kada ni NAJJAČE EMOCIJE ništa ne vrede i vaša veza će se raspasti

ljubav
Pixabay.com

Mnogi od nas su odrasli uz priče kako ljubav može sve nedaće da pobedi i da kada postoje osećanja, ništa drugo nije bitno! Međutim, drage dame mi vas vraćamo u realnost! Ne kažemo da srećni krajevi ne postoje, ali činjenica je da morate da uložite mnogo više stvari od ljubavi da bi odnos potrajao!

 

Pročitajte u nastavku situacije kada ljubav naprosto nije dovoljna!

Voli vas, ali ne može da bude veran

Iako vam se on uvek vraća i tvrdi kako vas zaista voli, jednostavno ne može da odoli prevarama! Verovali ili ne, vrlo je verovatno da ne laže kada tvrdi da to što oseća jeste ljubav, ali neke osobe su jednostavno ne mogu da budu verne jednoj osobi. Bez obzira što obećava i kune se u svoju ljubav, najbolje je da stavite tačku, jer kada se naruši poverenje vezi nema pomoći!

Želite različite stvari

On želi porodicu, venčanje i to što pre… Dok ste vi to ostavile za daleku budućnost! On želi da živite u inostranstvu, ali vi biste radije ostale u Srbiji i radili ono volite! Nažalost, ljubav nema rešenje kada osobe istinski žele različite stvari! Iako kompromisi postoje, uvek je pitanje da li će oni zadovoljiti sve vaše potrebe!

Kada je njegova / vaša porodica protiv veze

Koliko god insistirali da spoljašnji uticaji i tuđa mišljenja nisu bitni i da je najvažnije da se samo vi volite, istina je naravno drugačija! Mišljenje vaših roditelja i ljudi koji vas vole i brinu se za vas je i te kako važno! Bez podrške najdražih retko koji če odnos uspeti. Da se ne lažemo, vaša voljena osoba nije princ iz bajke i najbliže osobe su vam potrebne kako zbog podrške tako i zbog saveta i normalnog funkcionisanja.

Kada je on previše mlad  / star

Iako ćete čuti kako prava ljubav godine ne broji, hajde da živimo u realnosti i priznamo da ne treba ići iz krajnosti u krajnost! Bez obzira koliko se volite, previše neozbiljan dečko neće sigurno ispuniti sva vaša očekivanja, kao što će vas i previše stariji partner kočiti! Naravno, da godine ne treba da budu glavni kriterijumi, ali budite realne i nemojte dozvoliti da zbog nekih osećanja sputavate sebe ili budete nesrećne!