Ljubav ponovo cveta – Slavni glumac i glumica odustali od razvoda (FOTO)

Slavni glumac i glumica prošle godine su šokirali javnost vešću da se razvodi. Ipak, kriza je očigledno prošla, pošto sada deluju srećniji nego ikad.

U avgustu prošle godine magazin „Star” pisao je o razvodu Majkl Daglasa i Ketrin Zite Džons. Ovo je iznenadilo sve njihove parove širom sveta budući da je par prošao zajedno mnogo toga.

Ketrin je bila uz Majkla dok se borio sa rakom grla, a on uz svoju suprugu kroz njenu borbu protiv bolesti bipolarnog poremećaja, koja se manifestuje stalnim promenama raspoloženja.

Zlobnici su komentarisali da je očigledno da je razlika u godinama (glumac je stariji čak 25 godina od svoje supruge) konačno došla do izražaja, a mnogi su mislili da brak neće spasiti ni dvoje dece koje Majkl i Ketrin imaju.

Ipak, očigledno su se svi prevarili!

Njihovo pojavljivanje na dodeli Oskara ove godine potvrdilo je pretpostavke da su uspeli da pronađu rešenje. Ljubav sada ponovo cveta u njihovom domu.

– Brak će cvetati i napredovati ako ga negujete, a ako ga ignorišete, osušiće se – objasnio je glumac koji naglašava da će u budućnosti više vremena provoditi sa suprugom i decom.

Glumački par koji je u barku već 14 godina sada je srećniji nego ikada, kaže izvor blizak paru.

– Nekada svu energiju usmerite na nevažne ljude i više se trudite oko njih nego oko svojih najbližih – kaže glumac.

Želimo im sreću!

 loading...