Otkrijte da li su vam zvezde naklonjene na polju ljubavi od 16. do 30. septembra 2016. godine. Ko se svađa, ko se zaljubljuje, ko uživa u svojoj vezi, a ko u samoći? Saznajte sve u nastavku...

 

Ovan
Ono što će nedostajati u vašem privatnom životu vi ćete uspešno nadomestiti svojom maštom. Ipak, ne preterujte u sanjarenju jer bi poneka dobra prilika mogla da vam izmakne. Dani će biti promenljivi, a vi treba da budete budni.

Bik
Postaje sve jasnije da treba više pažnje da posvećujete voljenoj osobi. Nekako vam se ne da igrate kako ona svira. Niste još u najboljoj formi, ali ste spremni da se prilagođavate onoliko koliko treba. Pitanje je do kada.

Blizanci
U vezi sa ličnim pitanjima oslanjaćete se na svoje prijatelje. Oni će vas uputiti kako da idete dalje. Kad krenete u akciju vaše samopouzdanje biće nakratko poljuljano, ali brzo ćete uvideti da vas druga strana zaista voli.

Rak
Kako dani budu prolazili vi ćete primetiti određeno poboljšanje u emotivnim odnosima. Ne treba da činite ništa posebno, osim da se otvorite. Zvući jednostavno, ali nije uvijek lako izvodljivo. Ključ je u iskrenosti.

Lav
Dvoumićete se između potrebe za samoćom u kojoj sagledavate dublje stvari i želje za izlaskom među ljude s površnim razgovorima. Ipak, ako dobijete poziv za izlazak, prihvatite ga i izađite među ljude. Vreme je za takvo nešto.

Devica
Pokušaćete da budete ljubazniji prema voljenoj osobi, a to će doneti i neka poboljšanja u vašem odnosu. Partner će vam zbog toga pokazati svoju osećajnost i osetljivost. Na vama je da to prihvatite i da pokažete ljubav.

Vaga
Na svaki način vi ćete se truditi da zavodite. Ponekad nećete znati koga, jer ste malo zbrkani. Odredite svoju metu. Ipak, ako vidite da vam baš i ne ide u ljubavi, vi se povucite i pričekajte bolje dane. Zvuči jednostavno.

Škorpija
Kako vam još uvek ne dolaze prave reči, uspećete da pokažete ljubav na neki drugi način. Ni ne treba uvek pričati. Manje neraspoloženje biće povezano s težnjom da neko od vas dvoje dominira u odnosu.

Strelac
Svojim nastupom, ponašanjem i rečima vi ćete privlačiti pažnju osoba suprotnog pola poput magneta. Ipak, ako ste imali neki problem koji se vukao, s njim ćete morati da se suočite na neprijatan način. Izdržite.

Jarac
Osetićete blago olakšanje, jer ćete stvari moći da prihvatate realnije. Ipak, daleko je to još od vaših snova. Još uvek ćete vi biti skloni ideji da se povučete u svoj svet mašte i samoće. Ne činite to sebi. Bolje je s ljudima.

Vodolija
Vaša osetljivost i potreba za nežnostima biće povećana, a okolnosti vam za to neće ići na ruku. Lepše je na licu videti osmeh nego nešto drugo. S tom mišlju vodiljom vi ćete poboljšati svoje emotivne odnose.

Ribe
Društvenost i komunikativnost biće osobine koje ćete moći da pokažete u svom privatnom životu. Iako u sebi osećate da ste u tom smislu sve jači, mogućnost verbalnih nesporazuma i svađa s partnerom biće jednako jaka.loading...