LJUBAVNI HOROSKOP ZA MART: Čuvajte se TAJNIH LJUBAVI i NEPRIJATNIH iznenađenja!

Ljubav
Foter/ t.germeau / photo on flickr

Jupiter je glavna planeta u martu. Smeštena u Devici, Velika sreća formira dva značaja aspekta: trigon s Plutonom iz Jarca, koji se formira 16.3. i kvadrat sa Saturnom iz Strelca, koji se formira 23.3. Oba aspekta imaju veliki uticaj tokom celog meseca, i njihov uticaj je veoma kontradiktoran.

 

Jupiter – Pluton trigon govori o obnovi i uspostavljanju ravnoteže snaga, o pravdi, većem poverenju i uopšteno o dobrobiti. Sa druge strane, Jupiter – Saturn kvadrat donosi razdor, intenzivne političke sukobe, neuspele saradnje i diplomatske pregovore, raskid saveza i ugovora, ograničenja, žalbe, emotivne poteškoće. To znači da će stvari ići vrućim i hladnim tokom.

Neki od nas osetiće snažnije pozitivan uticaj, dok će drugi snažnije osetiti negativan uticaj. Čini se da je ovaj negativan uticaj snažniji, pa ćemo ga svejedno tu i tamo osetiti.

Jupiter je glavna planeta marta i zbog toga što je vladar Riba, Sunce, Merkur, Venera i Saturn oživeće Ribe tokom marta. Isto tako, 8. marta imamo i problematičnu pomračinu Sunca u Ribama koja donosi sukobe.

Imajte na umu da Mars ulazi u Strelca i opasno se približava Saturnu i ono što se odigrava u Ribama, aktivira opasan T-kvadrat, koji čine Mars – Saturn (u Strelcu), Jupiter (U Devici) i Neptun (u Ribama).

Ukratko, mart će biti uzbudljiv i intenzivan mesec, ali prošaran sa puno rizika i zamki. Iznenađenja neće nikoga zaobići.

OVAN

Ljubavni život Ovnova je aktivan sve do 12. marta 2016. uz snažne osećaje, nade i planove za budućnost. Venera, vladar kuće veza Ovna je u vašoj 11. solarnoj kući, optimističnoj i srećnoj. Nakon 12. marta stvari počinju da se komplikuju, sve postaje nejasno, sakriveno i nestabilno. Ako ste u solidnoj i ozbiljnoj vezi, verovatno ćete ovu fazu proživeti bez većih događaja, moguće su manje frustracije. Ako vaša veza nije stabilna i već postoje određeni problemi, možda ćete proći kroz razočaranja, tugu, osećaj napuštenosti i usamljenosti vas može da vas prati. U nekim okolnostima neki Ovnovi mogu se uplesti u tajnu ili zabranjenu ljubav.

BIK

Ako se komplikacije nisu pojavile u periodu januara i februara, sigurno je da će se pojaviti tokom marta. Ovo je osetljiv period za Bikove. Mars, vladar kuće parova Bika, je retrogradan od februra sve do septembra 2016. godine. Kreće se od i kroz kuću parova Bika i 8. solarnu kuću, gde je smešten Saturn i tu ulazi Mars 6. marta. Moguće su emotivne blokade, periodi izolacije ili emotivne distance, poteškoća, raskola uzrokovanog zbog spoljašnjih uticaja, problemi koji utiču na partnera, krize i finansijska ograničenja. Savet je da skupite unutrašnju snagu, delujte smireno i imajte puno strpljenja.

BLIZANCI

Ovo je komplikovan period. Sa Saturnom i Marsom u kući veza Blizanaca, tokom marta, nalazite se na opasnom tlu! Više od godinu dana, Saturn otežava odnose sa drugima. Sada mu se pridružuje Mars, koji je retrogradan i nalazi se u kući parova Blizanaca, između 6. marta i 27. maja, zatim između 2. avgusta i 27. septembra. Moraćete da se postavite diplomatski kako ne bi, vi ili vaš partner, uzrokovali zemljotres. Uzrok tome može da bude i to što ćete zajedno, rame uz rame, prolaziti kroz niz problema ili vaš partner može imati problema (zdravstvenih, poslovnih i tako dalje) koji će uticati na vas. U svakom slučaju, atmosfera neće biti nimalo opuštajuća.

RAK

Prvi deo marta 2016. nije najpovoljniji period za ljubavni život Rakova. Venera, planeta ljubavi je u težem delu, teže se ispoljava. Ali, ovaj položaj Venere povoljan je za samoanalizu i za istraživanje dubljih nivoa, a to su problemi u odnosu koje je inače teže razumjeti. Nakon 12. marta Venera ulazi u daleko bolje polje i donosi bolju perspektivu. To je polje usmereno na istraživanje spiritualnih ili kulturoloških tema, traženje i otkrivanje istine u dvoje i, zašto da ne, otkrivanje svijeta zajedno kroz ljubav. Može se raditi o ljubavima koje su udaljene, o ljubavnoj priči sa nekim ko je sa drugog kraja sveta, ili jednostavno, o romantičnom putovanju u dvoje.

 
LAV

Sve do 12. marta imate naklonost Venere i do tada iskoristite povoljne okolnosti. Venera je planeta ljubavi i dobrog razumevanja. Donosi mir, radost, harmoničan odnos i ljubav. Ako tražite novu ljubav, imaćete prilike za ulazak u novu vezu. Nakon 12. marta nastupa drugačija faza, više analitička i pogodna za istraživanje onog što se krije ispod površine i tajni. 6. marta ulazite u period koji će trajati tri meseca i tokom kog će biti naglašena strast i romantika. To vas može odvesti u strastvene avanture, što može doneti i puno nevolja. Budite oprezni!

DEVICA

Mart je vrlo intenzivan mesec za Device kada se radi o ljubavnom životu. Tokom marta, kroz kuću parova Device prolazi Sunce (gde ostaje do 20. ), Merkur (između 5. i 22.) i Venera (ulazi 12.). Moramo spomenuti i Neptuna, smeštenog u toj kući na duže vremena. Ako uzmemo u obzir i pomračinu Sunca, 8. marta. 2016. koja će se dogoditi u istoj kući, kući veza, možemo videti sliku dinamičnog i značajnog meseca, punog novih prilika i obnova. Ali, iznenađenja se mogu pojaviti bilo kada, bilo gde. Mart ima veliki romantični potencijal, ali ne bez rizika. Veze Devica su u ovom periodu nestabilne i pogrešnim gestom u pogrešno vreme situacija može da se pogorša, a u nekim slučajevima može doći i do razilaženja.

VAGA

Sve do 12. marta 2016. godine Venera je u kući ljubavi i strasti Vage. Ovo je odličan period koji treba da iskoristite, jer nakon tog perioda stvari neće biti tako sjajne. 12. marta Venera ulazi u nepovoljnu kuću, te očekujte brige i obaveze. Ovde se ljubav ne razvija slobodno i ljubavne veze Vaga automatski se povezuju s poslom i obavezama. Mars, vladar kuće veza Vage, ulazi u Strelca 6. marta i tu ostaje do kraja maja 2016. godine. U ovoj poziciji Mars ima problem: blizu Saturna je, koji isto tako, ima veze sa odgovornošću, blokadama i ograničenjima.

ŠKORPIJA

Sa Suncem, Merkurom, Venerom i Neptunom, plus pomračina Sunca u kući ljubavi i strasti Škorpije, nije teško pretpostaviti koji će se glavni događaji odvijati tokom marta. Očekujte romansu i senzualnost, flertove, poglede i tako dalje. Imate priliku da upoznate novu ljubav. Zapravo, ako uzmemo u obzir pomračinu Sunca, možete svašta da očekujete. Pripazite, nemojte potrošiti previše novca na izlaske, osvajanje i zabavu. Ljubav i novac ne idu zajedno u ovom periodu. Ako ste u ozbiljnoj vezi i sigurni ste da je to ono što želite, izbegavajte upuštanje u ljubavne igrice sa strane! Bilo bi previše rizično.

STRELAC

Prvih pet dana marta biće dražesni, opuštajući, sa puno komunikacije i dobre atmosfere. Nakon toga stvari će polako početi da se menjaju. Na dan 5. marta vladar kuće veza, Merkur, ulazi u znak Ribe gde se susreće sa Neptunom. Ova kombinacija je romantična, ali donosi rizik od iluzija, pogrešne procene, zbunjenosti i neizvesnosti. Komplikacije će više pogoditi nove veze. Stare veze će vešto zajedničkim snagama ovo izdržati i usmeriti svoje interese prema praktičnim stvarima, domaćinstvu, porodici i imanju. Na dan 6. marta strastveni Mars ulazi u znak Strelca. Budi se strastvena priroda Strelca i želja za osvajanjem, za preuzimanjem inicijative i za avanturama. Ovo vredi ne samo za mart, nego i za naredna dva meseca.

JARAC

U prvom delu marta (sve do 12.) racionalnost i praktičnost su u prvom planu, što ostavlja manje prostora za strast. Tokom ovog perioda skloni ste razmišljanju o vrednosti, sigurnosti i novcu. Može se raditi i o zajedničkom interesu vas i partnera, poput zarade i drugih materijalnih pitanja. I drugi deo meseca je sličan, ali ostavlja ipak mesta i za ljubav. Romantiku će podsatći komunikacija i putovanja. Komunikacija, bilo u verbalnom ili pisanom obliku može da poprimi efekat afrodizijaka ili na neki način pokrene vaš ljubavni život. Isto tako, u drugom delu marta, pomračina Sunca 23. marta, može da donese značajan događaj za dom i porodicu.

VODOLIJA

Venera, planeta ljubavi, ostaje u Vodoliji sve do 12. marta 2016. Uživajte u ovim čarobnim danima! Ljubav je u vazduhu, vaše umeće zavođenja je snažno i u ljubavnom životu ostvarujete harmoniju. Nije loš ni period od 12. do 20. marta. Tada je Venera smeštena u Ribama i udiše isti romantični zrak kao i vladar kuće veza Vodolija. Dodatno, uz uticaj na ljubav, ove dve planete pojačavaju i preokupaciju 2. solarne kuće: vrednosti, dobra i novac. Tako da, koliko god da je ljubav snažna, vi ćete biti fokusirani na materijalnu stranu života. To može značiti da sa partnerom delite materijalni interes. Na ljubavnu situaciju tokom marta uticaće komunikacija i putovanja.

 
RIBE

Mart je vaš mesec, vezano za sva polja, uključujući i polje ljubavi. Da krenemo, ovo je period u kom zračite, primate toplinu, energiju i strast Sunca, koje je smešteno u Ribama sve do 20. marta. Dodatno, Merkur ulazi u vaš znak 5. marta. Merkur je vladar kuće parova Riba i biće u recepciji sa Jupiterom (koji je upravo u kući parova Riba), vladarem Riba. To je kombinacija između dve planete koje izmenjuju svoje energije, sa pozitivnim efektom na ljubav i/ili brak. I na kraju, 12. mart, kao sam šlag na kraju: Venera ulazi u znak Riba, planeta ljubavi i dobrog razumevanja. Uz ovakve uticaje mart je odličan mesec za Ribe što se ljubavi tiče! Tražite i dobićete!

Izvor: Tarot-horoskop.com