LJUBAVNI HOROSKOP ZA MART: Proleće donosi buđenje emocija, a jednom znaku horoskopa i VEZU ZA CEO ŽIVOT

Mart je čudan i ćudljiv mesec, a možda ga najbolje objašnjava narodna izreka: “Bolje da te zmija ujede, nego da te martovsko sunce ogreje”. To kažu stara verovanja, a šta kažu zvezde?

ljubav
Pixabay.com

Privatna arhiva

Horoskop je pripremila Aleksandra Grujić, kojoj se možete obratiti za svaki vid astro konsultacija, izradu i analizu natalnih karti!

Tel: 065/615-73-91

Mail: [email protected]

Fejsbuk: [email protected]

Srbi mart mesec zamišljaju kao ćudljivu babu koja lako menja mišljenje. Otuda, u martu može da napada veliki sneg, ali i da iznenada otopli i ogreje kao da je već leto.

Ipak, evo šta zvezde kažu – kakav nas mesec čeka.

OVAN

Ovan
Dnevno.rs/Kolaž

Venera iz vašeg znaka u teškom aspektu sa Saturnom do 6. marta donosi suočavanje sa prošlošću, nekima i rešenost da završe neku priču. 

Zauzeti Ovnovi osetiće neku vrstu rastrzanosti između poslovnih i privatnih obaveza. Partner je zapostavljen, a vi sa malo živaca pokušavate da udovoljavate svima.

Ipak, od 6. marta kreće mirnija i harmoničnija energija na polju ljubavi, jer vi konačno uspostavljate balans između obaveza, izazova i vašeg privatnog života. Osetićete mnogo veći mir i stabilnost u odnosima, a mnogima od vas vraća se i neko iz prošlosti. 

Slobodni Ovnovi biće usmereni na karijeru, i ljubav bi mogla da ih zaobiđe u prvoj polovini meseca. Međutim, nakon 23. marta Saturn prelazi u vašu astrološku kuću druženja nakon 3 godine i vi se mnogo više otvarate za nove ljude i bolju budućnost. 

Na emotivnom planu Mlad Mesec iz vašeg znaka donosi spremnost za nove početke, a nakon 30. marta i ljubav sa osobom iz kruga prijatelja. 

BIK 

Horoskop
Pixabay.com

Vladar vašeg znaka, Venera, biće prilično aktivna tokom marta što i vama donosi veoma uzbudljiv Mesec. Na početku marta dešavaju se sudbinski momenti i biće potrebe da dobro razmislite o svojim emotivnim željama. 

Neke veze i brakovi sad će biti na ozbiljnom testu izdržljivosti. 

Posle 6. marta osetiće se mnogo lakša energija, a u vašim odnosima harmonija, ukoliko ispoštujete partnerove želje i napravite neke kompromise.

Ukoliko oko 13. marta prevaziđete neke prepreke vezane za situacije iz prošlosti, ili bivše partnere očekuje vas mnogo lepši period u ljubavi. Do tada bi neki Bikovi mogli da osete i veću potrebu za slobodom, a možda se pokrenu i neki raskidi.

Slobodni Bikovi biće spremniji za ozbiljne veze, a Venera im donosi više lepote i uživanja u životu. Ujedno ovo je i energija koja vraća ljubavi iz prošlosti i neku vrstu stabilnosti uz odricanja. 

Posle 24. marta menjaju se ključne stvari u vašem životu, ali i vaše želje koje se najviše odnose na vašu karijeru, pravac u kom se krećete, ali i partnerski život. 

BLIZANCI 

Horoskop
Pixabay.com

Još samo malo dragi Blizanci… jer kreću za vas olakšavajuće promene. Mart mesec pod uticajem vladara vašeg znaka, ovog puta Retro Merkura, počinje vraćajući vas u nazad. U prvih nedelju dana marta rezimiraćete vašu prošlost, ali ćete isto tako imati utisak da vaš emotivni život nije najsjajniji. 

Moguća su zahladjenja u postojećim odnosima, potreba da držite partnera pod kontrolom ili on vas. Dobre vesti su da se nakon 6. marta energija u ljubavnim odnosima dovodi u normalu.

Slobodni Blizanci imaće potrebu da kriju flert sa nekim ko može biti veoma ozbiljan. Mogući su i ulasci u tajne veze. 

Posle 23. marta energija se menja u vašem slučaju u veoma pozitivnom pravcu. Saturn menja znak nakon dve ipo godine, napušta vaše polje teške karme i za vaš stižu mnogo lepši i rasterećeniji dani. Vaša životna filozofija se menja a samim tim i ljubavne situacije. 

RAK  

Horoskop Rak
Pixabay.com

Mars iz vaše kuće partnerstva, braka i veza najdominantnija je planeta tokom marta. 

Vrlo je moguće da ćete mnogo energija ulagati u odnose, ali i da dosta stvari zavisi od partnerovog društvenog statusa, posla i životnih okolnosti. Malo vas je iscrpela njegova situacija pa su moguća i neka zahladjenja početkom marta. 

Slobodni Rakovi privlače osobe iz prošlosti. Nakon 5. marta energija mnogo bolja za sve, pa tako i za vas.

Ulazite u harmoničniju fazu. Komunikacija sa partnerom se poboljšava, mnogo lakše ćete plivati u svim životnim sferama, a slobodni pripadnici znaka konačno će moći da nastave dalje. 

Sudbinska ljubav sa veoma ozbiljnom ali osobom opterećenom prošlošću vas čeka sredinom meseca ukoliko ste slobodni. 

U periodu do 15. marta moguća je priča o braku ili nekoj vrsti zajednice. 

Kraj meseca i period nakon 22. marta donosi velike promene, skida se veliki teret sa vaših partnerskih odnosa, ali pitanje je koliko ćete biti spremni na novo i  novonastale promene. Vi ste neko ko se drži sigurne luke, a prelazak Saturna u vašu kuću karme doneće vam malo stresova, ali i velike mogućnosti ukoliko shvatite da ne možete sve da planirate. 

LAV 

pixabay

Još malo dragi Lavovi, samo još malo i težina koja se nadvija nad vašim životima odlazi, dobija novi pravac. Vaš entuzijazam i pozitivna energija će  doći do izražaja. Tokom marta idealno je vreme da rezimirate prethodni period i napravite veliki presek stanja. 

Emotivno, početak meseca kreće nestabilno. Mnoge ljubavi biće na ispitima, a moguće je i da će neki emotivni odnosi biti pod znakom pitanja, posebno ukoliko vas razdvaja daljina. 

Sredina meseca donosi veliki uspeh na polju karijere, a kako je uspeh vaš najveći afrodizijak, tako će vam se i na polju ljubavi otvoriti nove prilike. 

Za slobodne Lavove period od 13. do 22. marta donosi upravo u poslovnoj sferi mogućnost  zanimljivog poznanstva i ljubav sa ostvarenom osobom. 

Krajem marta dešava se za vas veoma važna promena, a to je prelazak Saturna u vašu kuću braka i partnerstva. Za neke od Lavova dolazi vreme da konačno postanu ozbiljniji i odgovorniji u vezama i odluče se na brak, a za mnoge i period razvoda i više slobode u postojećim odnosima. 

DEVICA 

devica
pixabay

Device čeka jedan mnogo lepši i mirniji mesec u odnosu na februar. Energija Venere iz kuće karme u napetom aspektu sa Saturnom donosi pojačanu ljubomoru u odnosima, nepoverenje i distancu početkom meseca. Možete biti i na pragu raskida ili razvoda, ali se od 5. marta energija drastično menja. 

Kroz neke ključne promene dolazite do rešenja zajedno sa partnerom i ulazite u mnogo stabilniji period. 

Mnoge zauzete Device razmišljaće o potomstvu i radiće na njemu. Ukoliko ste slobodni, ovo je period u kom biste mogli da upoznate veoma atraktivnu i uspešnu osobu, koja možda ne živi u vašem gradu ili zemlji. 

Imaćete potrebu da vas ljubavni život dovedete u kompletan red. Mnogi procesi se sada privode kraju, jer Saturn, učitelj sudbine, napušta vaše polje srčane čakre i  za vas kreće rasterećeniji period po pitanju ljubavi. Lekcije koje ste naučili su važne. 

VAGA 

horoskop
Pixabay.com

Mart mesec za vas kreće dramatično. Partnerski odnosi su glavna tema pod uticajem Venere, aliiI vaš kamen spoticanja. Moguće je da će se vaš partner ponašati nedefinisano ili bezvoljno .Na vama je da napravite kompromis i balans kao prava Vaga.

Slobodnim Vagama može se na momente vratiti i neko iz prošlosti, ali i nova osoba koja možda nije rasčistila prošlost sa nekim. 

Sredina marta i period od 10.do 20. marta biće važni, jer u tom periodu jačaju strasti u vašim odnosima, produbljuje se poverenje i verovatno ćete uz neku vrstu plana discipline, ili odricanja uspeti da sačuvate zdrav odnos. 

Slobodne Vage mogle bi još jednom da daju šansu bivšoj ljubavi, ali glavno pitanje je koliko vas to ispunjava. 

Ono što je dobra vest je da planeta ograničenja, Saturn, konačno prelazi u vaše polje ljubavi i odnosa i donosi svež vazduh, neki okovi će sada biti odbačeni a vaša energija obnovljena.

Spremni ste za nešto novo i veliko. Mnoge Vage razmišljaju o proširenju porodice. 

ŠKORPIJA 

škorpija
pixabay.com

Mars, vladar vašeg znaka, do kraja marta zadržava se u znaku Jarca, što većini Škorpija donosi realno sagledavanje situacija i emotivnih odnosa. 

Iako ste uglavnom posvećeni poslu, a manje ljubavi, od 5. marta kada Venera pređe u kuću partnera i veza vi postajete mnogo srećniji, mirniji i raspoloženiji za ljubav. 

Neka velika promena u životu vašeg partnera utiče na vas u veoma pozitivnom smislu. Škorpije u nestabilnim odnosima, ili vezama mogu biti u fazi raskida do 13. marta.

Slobodne Škorpije zračiće posebnom energijom u periodu od 13. do 22. marta kada su mogući lepi susreti i nove ljubavi. 

Neko baš harizmatičan i stabilan bi mogao da uđe u vaš život. Vaše je samo da se otvorite, izlazite i držite se svojih stavova u smislu da ne pristajete na manje od onog što zaslužujete. 

STRELAC  

Strelac Horoskop
Pixabay.com

Fokusirani na posao i zaradu, ali sa nekim lošim iskustvima u poslednje vreme, ljubav je za vas postala predmet iritacije. 

Venera u Ovnu vam je prijala dok nije počela u svojim napetim aspektima da unosi energiju dosade, mučne prošlosti, ili distance u vaše odnose. 

U martu mesecu pod uticajem lepih Venerinih i Jupiterovih aspekata, vladara vašeg znaka lakše ćete prihvatiti neke zahteve partnera. 

Slobodnim Strelčevima se u ovom periodu može pojaviti osoba izuzetno privlačna preko posla ili škole. Ova osoba je ili zauzeta ili sveže rastavljena, ali vredna truda. 

Za Zauzete Strelčeve sredina meseca doneće ljubavi ili flert na poslu pa partner može da oseti distancu.  23. marta Saturn ulazi u znak Vodolije, pred vama je period olakšanja i promena, koje sa sobom donose i nove ljubavi i promene na emotivnom planu. 

JARAC 

Horoskop Jarac
Pixabay.com

Jarčevi su već godinama pod lupom i budnim okom Saturna, koji meri svaki potez, drži pod kontrolom, čisti njihov život, ostavlja samo najbolje. 

Početkom marta bićete fokusirani na prošlost, ali i osećaj da ste zaglavili u vezi koja možda nije najsjajnija. Imaćete osećaj da stagnirate ili da vas partner presira oko nekih stvari. 

Dobra vest je da se energija na ljubavnom planu za vas menja i da ćete od 6. marta osetiti olakšanje. Više uživanja, ljubavi i romantike donose vam lepi aspekti Venere iz vaše kuće ljubavi.  Mnogi Jarčevi uživaće sa svojim partnerom i razmišljati o proširenju porodice. 

Slobodni Jarčevi, a posebno ženske pripadnice znaka, zračiće maksimalno dobro u periodu od 8. do 21. marta i privući vrlo zanimljivu osobu u svoj život. 

Energija Venere i Saturna garantuje ozbiljne emocije i partnere. Saturn napušta vaš znak na par meseci 23. marta i najavljuje za vas sasvim nov period s mnogo manje tereta, ozbiljnosti i stagnacije. Naučili ste veliku životnu lekciju, a nagrada sledi za sve Jarčeve koji su razumeli poentu istine, discipline i dobre organizacije. 

VODOLIJA 

Pixabay.com

Za većinu Vodolija mart počinje energično i uzbudljivo. U emotivnim odnosima komunikacija može početkom marta biti napeta, ali će se energija svadljivosti brzo stišati. Napravite neku ključnu promenu u vašem okruženju i situacija s partnerom će doživeti promene. 

Venera iz vaše kuće intime i najbližeg okruženja u periodu od 10. do 15. marta donosi kroz konjukciju sa vladarem vašeg znaka želju za slobodom.

Slobodnim Vodolijama može se desiti neko novi u blizini kuće, u poznatom okruženju, ali ćete biti skloni da ovu situaciju držite u tajnosti. 

Velika promena dešava se posle 23. marta kada se Saturn seli u vaš znak i najavljuje period velikih promena, životnog čišćenja, novih veza i oslobađanja od nekih starih životnih pravila i obrazaca. 

RIBE 

Ribe
Pixabay.com

Mart je vaš mesec i iako će na samom početku možda neka poslovna situacija uticati loše i na vaše raspoloženije, pa i na vaše odnose, brzo će se razvedriti situacija. 

Ulazak Venere u znak mirnog Bika od 6. marta doneće vam potrebu da pravite veće kompromise, a vaša komunikacija u odnosima biće mnogo lepša, vaš partner zadovoljniji. 

Period od 8. do 19. marta doneće vam priliku da vaše odnose učvrstite do maksimuma i napravite velike temelje za budućnost. Moguće je da ćete na momente imati utisak da nešto morate, ali i da se od vas mnogo očekuje, ali budite sigurni da činite pravu stvar. 

Slobodne Ribe biće spremnije za vezivanje i najverovatnije sklonije dobroj i realnijoj proceni osoba u svom okruženju. Može da vam se desi ljubav sa osobom na kraćem putu u komšiluku, ili online. Neko ste ko voli misterioznost, ali ovog puta očekujte realnu i jasnu osobu.

loading...