LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Jesen donosi mir, a za pripadnike jednog znaka stiže NJIHOVIH 5 MINUTA

Dok se polako opraštamo od leta i Sunca i spremamo se za nove početke koje donosi jesen i zvezde na ljubavnom planu imaju neke planove za sve nas. Saznajte ih!

Pixabay.com

Privatna arhiva

Horoskop je pripremila Aleksandra Grujić, kojoj se možete obratiti za svaki vid astro konsultacija, izradu i analizu natalnih karti!

Tel: 065/615-73-91 Mail: [email protected]  Fejsbuk: [email protected]

Jesen nam kuca na vrata. Leto je prošlo i većina se vraća svojim obavezama. Ipak, na ljubavnom planu strast i plameni odsjaj Sunca za neke će potrajati još neko vreme. Čeka nas izuzetno zanimljiv i turbulentan period i najbolje je da se prepustite i – uživate!

OVAN

Ovan
Dnevno.rs/Kolaž

Septembar vam donosi otrežnjenje I spuštanje na zemlju kada je vaš emotivni život u pitanju. Veliku dramu iz avgusta ostavljate iza sebe i pravite jasne planove za definisanje nekih odnosa.

Vrlo je moguće da će većina zauzetih Ovnova biti usmerena na posao, karijeru i obaveze i da će se partner osetiti zapostavljeno. Čekaju vas male krize od 7.do 14.ali i neka vrsta otrežnjenja.

Do 15. septembra bićete veoma skloni flertu na poslu. Vladar vašeg znaka Mars ceo mesec boravi u analiticnoj Devici i zadaje vam glavobolje kada je ljubav u pitanju. Previše realnosti, a malo emocije!

Ipak, od 15. septembra bićete mnogo spremniji na kompromise, a mnoge Zauzeti predstavnici znaka planiraju brak.

Slobodni Ovnovi biće skloni vezama sa zauzetim osobama. Period od 20. do 28. biće pun iznenađenja i šokova. Ne dajte okolini da vam diktira sta ćete i sa kim.

BIK 

Bik
pixabay.com

Dojadila vam je avgustovska ludnica i euforija, željni ste mira i sigurnosti. Zasluženo u septembru odmorićete mozak od ljubavnih drama. Ulazite u mnogo mirniju ali i manje emotivnu fazu.

S vremena na vreme, posebno između 4. i 9. septembra moguća je i neka vrsta zahladjenja prema emotivnom partneru, ali i potreba da pobegnete od vaše realnosti i svakodnevnice.

Nakon 15. septembra većina Bikova biće mnogo ispunjeniji i srećniji a mnogi od vas spremniji i na velike korake. Neke tajne veze postaju javne.

Mnogi Bikovi poželeće brak i decu. Krajem meseca Slobodni pripadnici znaka ulaze u flert za zauzetim kolegom. Dugo niste osetili takvu hemiju,ali razmislite da li ste spremni na to da možda date i više slobode nego što smatrate potrebnom ili budete povređeni.

BLIZANCI 

Horoskop
Pixabay.com

Tokom avgusta proživljavali ste velike emotivne vatromete, doživeli sudbinske obrte i dešavanja, a septembar donosi analizu svega što se desilo i svođenje računa.

Bićete prilično usmereni na kuću i porodična dešavanja i neka situacija će vam preokupirati pažnju tako da biste mogli da zapostavite partnera.

Slobodni Blizanci sreću se s svojom emotivnom prošlošću i negde pred pun mesec 14. septembra biće u dilemi u kom smeru da krenu. Nešto novo je na pomolu, pitanje je koliko ste spremni na rizik.

Od 16. septembra potpuno se opustate I puštate da vas život nosi tamo gde vam je srce.
Venera I merkur prelaze u vašu kuću ljubavi i donose uzbudljiva dešavanja, više kompromisa, flerta ali i seksa.

Zauzeti Blizanci procvetaće I razmišljaće o braku, veridbu ili proširenju porodice.  Slobodni Blizanci krajem septembra ulaze u vezu sa zuzetom osobom i rizikuju svoju reputaciju ali, ovo je emocija koja će vas dugo držati, i možda je sve vredno velike borbe.

LEPOTICE BEZ PREMCA I KONKURENCIJE: Tri horoskopska znaka kojima pripadaju NAJZANOSNIJE ŽENE

RAK   

Horoskop Rak
Pixabay.com

Prijaće vam energija septembra i mir koji on donosi.
Većina Rakova usmerava se na važne poslovne obaveze i rešavanje bitnih administrativnih pitanja.

Osetićete emotivno zahlađenje ali i neku vrstu distance sa partnerom. S jedne strane u periodu od 4. do 15. septembra moći ćete realnije da sagledate situaciju u vašem odnosu ali i toga šta želite od života uopšte. Nakon 15. septembra ulazite u fazu u kojoj ćete biti romantičniji i posvećeniji svom partneru.

Probudiće se uspavane emocije i poželećete mnogo više od vaše veze ili braka. Slobodni Rakovi pomalo će se ulenjite I poželeti da uživaju u poznatom okruženju toplini doma i bliskih prijatelja.

Nećete biti orni za izlaske, ali ćete zračiti tako dobrom energijom da je vrlo moguće da ćete privući nekog vrlo atraktivnog u blizini kuće ili će se poznanstvo desiti preko člana porodice.

LAV 

Lav
Pixabay.com

Period iza vas je bio sve samo ne miran. Smena euforije, drame,optimizma i emotivnih kriza.

Umorili ste se od svega i sada vam kao nagrada u septembru stiže hladan tuš u septembru. Početak meseca spušta vas na zemlju, vaš fokus se prebacuje sa ličnih i emotivnih dešavanja, na poslovna, karijeru, finansije i sticanje.

Lavovi do sredine meseca biće izuzetno usmereni na posao I karijeru, finansije će im biti glavna preokupacija.

Slobodni Lavovi ulaze u flert sa kolegom ili osobom koju upoznaju preko posla. Ukoliko zagrebete dublje ispod površine videćete mnogo sličnosti sa ovom ozbiljnom personom. Zauzeti Lavovi prolaziće period preispitivanja i udaljavanje do 15.septembra. Druga polovina meseca biće mnogo bolja,sa više uživanja i sreće.

Slobodni Lavovi ulaze u period flerta, i sreću ljubav na putu, a Zauzeti će imati velike šanse da poprave svoje odnose lepim razgovorom, između 18. i 22. septembra.

NJIHOV ŽIVOT JE VELIKA AVANTURA: Četiri horoskopska znaka koja svojim IZBORIMA jednostavno PRIZIVAJU NEVOLJU

DEVICA 

devica
pixabay

Konačno dolazi vaših pet minuta. Početak septembra donosi velike obrte i mogućnosti. Sve ono što ste tokom godine odlagali ili je bilo van liste prioriteta sada ćete moći da realizujete.

Kada je emotivni život u pitanju krupne odluke su na vama. Racio je uključen na maksimum, i najverovatnije je da ćete sve vaše odnose raščlaniti do najsitnijih atoma i shvatiti gde ste.

Idealan period da se posvetite sebi do 16. septembra, kada ćete ukoliko ste sami privući vrlo realnu ali i vrednu osobu. Period od 17. Do 27. septembra donosi vam fokus na obaveze i posao, neki od vas poželeće da probaju nešto novo i želja za slobodom biće jača nego uobičajeno, pa bi bilo dobro da posvetite bar malo pažnje partneru.

Slobodne Device u ovom periodu preko posla upoznaju harizmatičnu osobu.

VAGA 

horoskop
Pixabay.com

Imaćete potrebu da se odmorite od avgustovske euforije ali i da svoj emotivni život sredite. Moguće je da ćete ući u fazi povlačenja, da ćete emotivni život staviti po strani do 14. septembra. Radićete na svojoj podsvesti, i unutrašnjim željama.

Većina Vaga maštaće o velikoj platonskoj ljubavi, pa bili sami ili ne delovaćete zamišljeno i izgubljeno. Nešto bi moglo da počne da se razvija u tajnosti sa osobom koju poznajete od ranije.

Period od sredine meseca donosi promene. Pod uticajem planete ljubavi i hedonizma Venere prolepšaćete se i probuditi. Imaćete veliku potrebu za ljubavlju a Slobodni pripadnici znaka doživeće veliku emociju, ali sa nekim ko je možda previše površan.

Zauzete Vage, razmišljaju o braku ili veridbi.

GORI OD POLICIJE, TAČNIJI OD POLIGRAFA: Tri horoskopska znaka koja će vas UVEK UHVATITI U LAŽI

ŠKORPIJA 

škorpija
pixabay.com

U septembar ulazite veoma promišljene i taktične i kada su emocije u pitanju. Jaka energija stelijuma planeta iz Device i vaše astrološke kuće komunikacije doneće vam mnogo realnih pogleda na postojeću emotivnu situaciju.

Moguće je da su vam neki problemi ili situacije dojadili i da sada imate potrebu da dovedete vaše odnose u red. Razgovorom i dobrim planom izgladićete probleme, ali i moguć pad i zahlađenje u emotivnom smislu.

Slobodnim Škorpijama mnogo više dešavanja i akcije u drugoj polovini meseca. Tajna veza, ili zabranjeni flert u periodu od 16. do 25. septembra mogući su sa fizički veoma privlačnom ali površnom osobom. Kako mesec bude odmicao emocije će se razbuktati i moglo bi da se desi i da poželite mnogo ozbiljniju priču.

STRELAC   

Strelac Horoskop
Pixabay.com

Energija sistematične i prizemne Device ne odgovara vašoj avanturističkoj prirodi i početkom septembra mogli biste se naći u smor fazi.

Osećaj da nešto ne štima u vašem odnosu i da je vreme za promene pratiće vas sve do 14. septembra.

Pun mesec iz mističnih Riba doneće vam razrešenje neke emotivne situacije na neočekivan način. Možda se i obistine neke vaše sumnje, al svakako je da će vas pustiti odredjena tenzija.

Slobodni Strelčevi usmeriće svu energiju na karijeru, i u poslovnom okruženju mogu se upustiti u platonsku vezu sa distanciranom ali harizmatičnom I vrednom osobom.

Posle 16.septembra osetićete nalet mnogo lakše energije, javiće se jača želje za islascima i druženjem, a moguće su i nove ljubavi u krugu prijatelja. Mlad mesec iz Vage oko 29.septembra donosi flert sa zauzetom osobom.

KO UME DA DRŽI ŠLIC ZAKOPČAN? Horoskop otkriva koji znaci su verni, a koji varaju!

JARAC 

Horoskop Jarac
Pixabay.com

Septembar dolazi kao jedno olakšanje i nov početak za većinu Jarčeva.

Mirna energija iz zemljane Device doneće potrebu da vaš ljubavni život dobije neku formu posebno ukoliko ste duže vreme u nekoj nejasnoj ili nedefinisanoj priči.

Ipak, od 5. do 16. septembra Imaćete utisak da neka viša sila upravlja razvojem događaja, i da je ipak mnogo više do Partnera nego do vas samih. Na vama je da ga pustite da odluči u kom pravcu ćete ići.

Slobodni Jarčevi mogli bi do punog meseca 14.septembra da udju u vezu na daljinu, ili s osobom preko fakulteta, nekog hobija ili na putu. Venera menja znak i od sredine septembra donosi mnogo lepršaviju energiju.

Možda se neke stvari i otrgnu kontroli, ali prijaće vam ova opuštajuća atmosfera. Zauzeti Jarčevi razmišljaće I venčanju posebno posle 25. septembra, dok Slobodne Jarčeve Saturn drži pod kontrolom i vraća u prošlost,ali na kratko možete desiti i zabranjena ljubav, koja će prodrmati vaše tlo pod nogama, sa osobom na položaju ili starijom osobom.

VODOLIJA 

Pixabay.com

Početak septembra i gomila obaveza u vama izaziva nervozicu s jedne strane a sa druge strane Mars iz kuće strasti napuniće vas energijom i razbuktati želje i planove. Neki od vas upustiće se već početkom meseca u komplikovan odnos preko posla.

Iako će vas do 14.septembra uglavnom racio voditi, bićete skloni izletima i ne tipičnom ponašanju. Zauzete Vodolije mogle bi da prave velike planove do 7. septembra,a nakon toga i da na par dana do punog meseca 14. septembra udju u period zahladjenja emocija prema partneru.

Suviše realnosti škodi romantici. Situacija se drastično popravlja posle punog meseca, kada ćete moći mnogo lakše da balansirate.

Slobodne Vodolije mogle bi da se upuste u vezi na daljinu, ili na putu, ali i da ostave prošlost iza sebe. Zauzete Vodolije ulaze u mnogo laganiji period,posebno u period od 18. do 28. septembra, protiče bez konflikata, ali i sa velikim planovima za budućnost.

IZMEĐU NJIH UVEK SEVAJU VARNICE: Saznajte koga vaš horoskopski znak NE PODNOSI!

RIBE 

Horoskop Ribe
Pixabay.com

Septembar je ključan mesec za većinu Riba kada su emotivni odnosi u pitanju. Sav fokus prebacuje se na rešavanje konkretnih problema u vašem odnosu i stabilizaciju istog.

Mnoge Ribe doneće važne zaključke. Period izmedju 5.i 15.septembra biće posebno izazovan i napet, ali ujedno tad su velike šanse da isterate na čistac sve što vas je mučilo!

Partner već neko vreme nema poverenje u vas, a sada je momenat da se odnosi izglade ili prekinu. Sa punim mesecom 14. septembra stiže i veliko olakšanje.

Jedna situacija otvoriće vam oči i doživeće te preokret u vezi. Vrlo je moguće da se komunikacija popravlja.

Slobodne Ribe biće potpuno raspuštene, a u provodu ili na nekoj proslavi izmedju 20. i 29. septembra sreću po njih fatalnu osobu. Vaša kuća karme biće aktivnija nego ikad, i iako je možda komplikovana ovo može biti sudbinska i veoma jaka ljubav.loading...