LJUBAVNI ŽIVOT VAM JE UPAO U MONOTONIJU? Ovih PET koraka garantuju vam EKSPLOZIJU u krevetu

Zamislite da doživite više orgazama odjednom? To nije nemoguće, potrebno je samo da sledite naredna uputstva...

Seks
Pixabay.com

Ispitajte emocije

Izgradnja uzbuđenja i doživljavanje višestrukih orgazama u jednom pokušaju definitivno je deo fizičke tehnike, ali prvi korak do toga je postavljanje svojih misli i emocija u red. Žena koja doživljava višestruke orgazme znači da je u skladu sa svojim umom i osećanjima. Potrebno je da se opustite, jer dublji orgazmi zavise od opuštenosti. Kada promenite stav i svest o sebi, višestruki orgazmi će postati rutina.

Usporite ga

Muška izdržljivost je krucijalna u tome da žena doživi više orgazama. Prosečnom muškarcu treba od 3 do 7 minuta da doživi vrhunac, a ženi između 10 i 20 minuta.

Pustite ga da vas obasipa užitkom

Većina ljubavnika je velikodušna i uživa u tome kada žena doživljava više od jednog orgazma. Nemojte da budete skromne u krevetu.

Pokažite pravac

Kada ne znate kako da mu objasnite rečima, iskoristite praksu pa mu pokažite kako da vas zadovolji. Nije sramota da pokažete šta želite.

Disanje

Disanje, nežno, erotsko i duboko je ono što vas vodi ka uspešnom vrhuncu. Vežbajte ga što više, zajedno. Kao i poljupce koji su vrata ka vašem i njegovom vrhuncu.loading...