LJUBAVNIK NAG BEŽAO OD MUŽA: Uhvatio ženu i prijatelja NA GOMILI, pa sve snimio (VIDEO 18+)

Neprijatna scena desila se nedavno u Brazilu, a video u kojem potpuno go preljubnik beži pred mužem za svega par dana pregledalo je preko milion ljudi… I sudeći po komentarima slatko se nasmejalo.

Seks
Foter / Matt Romack Photography / photo on flickr

Kako se iz snimka moglo saznati, kada se iznenada pojavio na kućnom pragu, muž (koji je očigledno sumnjao u ženinu vernost čim je u kuću ušao sa upaljenom kamerom) imao je šta da vidi.

Njegova polugola supruga, tek ogrnuta peškirom, pokušavala je da se skloni od kamere, dok su se videle samo noge nekog muškarca kako istrčava iz kuće. Muž je pratio preljubnika koji je nag bežao oko kuće, pritom objasnivši da je reč o njegovom dobrom prijetelju.

Potom se ponovo suočio sa ženom kojoj je, kako se saznaje iz videa, pomogao kada joj je to bilo najpotrebnije. Kako je nesrećni muž objasnio u videu, ona je u Brazil svojevremeno došla iz Venecuele i to praktično bez ičega.

– Zaljubio sam se u tebe, dao ti dom, hranu, odeću, nakit, automobil – pričao je dok je snimao preljubnicu koja se izgleda nije mnogo potresla što je uhvaćena na delu.

Na kraju snimka se pojavljuje “golać”, ovog puta je prekrio intimne delove samo čaršafom i muškarci su počeli da se prepiru.