Ljubi ga majka: Ceca će Veljkov rođendan proslaviti OVAKO

Svadba ili samo rođendan?

Folk zvezda Ceca Ražnatović uveliko priprema proslavu punoletstva svog sina Veljka. Proslava će biti organizovana u hotelu Hajat, a na njoj će biti 350 ljudi.

– Kako se šuška, Ceca je za ovu proslavu angažovala Milicu Todorović, Adreanu Čekić, Sašu Matića, Dragog Domića i Biljanu Sečivanović. Orkestar Ace Sofronijevića pratiće pevače cele večeri dok će Dejan Petrović i njegovi trubači biti zaduženi da u kasnim satima atmosferu dovedu do usijanja. Verujem da će se i ostale Cecine kolege latiti mikrofona tako da će to biti baš dobra žurka – otkriva izvor blizak porodici Ražnatović za Alo, dodajući da će na ovom slavlju biti toliko ljudi da će sve ličiti na jednu veliku svadbu.

˜”Pozvano je oko 350 ljudi, a među njima su, kako Cecini prijatelji, tako i celo Veljkovo društvo. On ima dosta drugara i drugarica, pa verujem da će ovo biti rođendan za pamćenje. Sve će biti podređeno Veljku i svaka njegova želja biće ispunjena. Ceca je ugovorila da se služi samo najbolja hrana i piće, a torta će biti ogromna i jako lepo ukrašena.”