LOŠA STRANA HOROSKOPA: Ovo su NAJZLOBNIJE STVARI koje rade znaci zodijaka

Neki znakovi jednostavno nemaju obzira, dok drugi žele da vas povrede, ali svaki od njih radi loše stvari.

Anđeo i đavo
Pixabay.com/

Kada je reč o horoskopskim tumačenjima, u njima najčešće možemo pročitati naše dobre odlike, ali nekad treba istaći i loše osobine znakova.

Svaki znak ima tendenciju da se ponaša zlobno i okrutno, hteli oni to da priznaju ili ne, piše Your Tango.

Evo kako se okrutnost ispoljava kod svih 12 znakova zodijaka.

Ovan

Bezdušni raskidi. Ovnovi raskidaju sa ljudima ne dozvoljavajući im da se odbrane i ostavljaju bez objašnjenja. Oni nemaju strpljenja da saslušaju vašu stranu priče nakon što su izgovorili svoje.

Bik

Preljubnici. Oni ne mogu da ostanu verni i kada im se probudi seksualni nagon, oni ga prate. Svoje postupke opravdavaju sebi i očekuju da ih i njihovi partneri prihvate, bez obzira na sve.

Blizanci

Oni su maheri u mazanju očiju. Blizanci će lako izigrati vaše poverenje i neće se pridržavati obećanja. To proizilazi iz toga što su u sebi odlučili da im je dosta vašeg društva. Možete krvariti pored puta, oni će samo proći pored vas.

Rak

Ne umeju da oproste i zaborave. Rakove možete moliti za oproštaj i za najmanje stvari, ali kada jednom odluče da neće da vam pređu preko nečega, neće se predomisliti. Odbaciće vas i ostaviti vas da se do kraja života pitate gde ste pogrešili.

Lav

Impulsivna zloba. Lavovi umeju da odjednom, iz čista mira, saspu uvredu u lice. U tome često preteraju i umeju da budu nasilni do te mere da se uplašite za sopstveni život. Lav je najzlobniji od svih znakova i uživa u pokazivanju toga.

Devica

Drčan stav. Suočite se s tim, Device vas već mrze, ali ako se zamisle nad tim, spremene su da ekslodiraju na vas i za najmanju sitnicu i optuže vas toliko podlo za svakakve stvari da i sami poverujete u to da ste krivi. Device ne tolerišu one koje mrze, a mrze sve.

Vaga

Lažljivci. Vage ne mogu ni dan da izdrže bez laganja i spreme su da gledaju nekog u oči bez problema i da pričaju laži samo kako bi izbegle sukob.

Škorpija

Despoti zapovednici. Oni žele da imaju kontrolu nad svim i bezobzirni su. Škorpije veruju da su uvek u pravu, pa kada uđu vaš život, ne odustaju dok ne počnete da živite onako kako su one zamislile. Ili vas drže pod kontrolom ili skupo platite cenu svoje slobode.

Strelac

Neopisiva hladnokrvnost. Niko nije emotivno hladniji od Strelca. Kada vas on izbaci iz života, više ne postojite za njega. On nema strpljenja sa ljudima i brzo prestaju da mu budu zanimljive nove osobe koje je upoznao.

Jarac

Okrutna pisma. Retkost je da se posvađate sa Jarcem i da vaša reč bude zadnja. On će vam napisati sadržajno pismo puno uvreda. Jarčevi obožavaju da koriste reči kao oružje, a ako budete plakali zbog njegovih reči, biće presrećan.

Vodolija

Prevarant. Vodolije su prirodno talentovani lažovi, nemaju savesti ni kada treba da vas slažu, ukradu vam novac, izigraju vaše emocije i ostave vas u prašini da umrete kao pas.

Ribe

Narcizam. Ovaj znak ima toliko emotivnog tereta da nema vremena ni strpljenja za tuđi, pa kao prijatelj neće biti baš neki slušalac, ali će želeti da saslušate sve što on ima da kaže. Ribe nikad nikog neće voleti toliko koliko vole sebe.loading...