LOŠE IM SE PIŠE: Ovi znakovi neće imati sreće u 2016. godini!

horoskop
Pixabay.com

Čekaju ih velika životna iskušenja.

 

Zbog Saturna u Strelcu, naravno da će se upravo Strelčevi, pogotovo oni rođeni u prvoj dekadi ovog znaka, kao i osobe sa naglašenim uplivom sazvežđa Strelca, naći pred vrlo velikim životnim iskušenjima.

Ona, ipak, ne moraju nužno da imaju i loš ishod. Sve zavisi od rasporeda i položaja ključnih planeta u natalnoj karti.

STRELAC PATI, VAGA JE ZBUNJENA: Ove tajne znakovi zodijaka želeli bi ZAUVEK DA SAKRIJU

Ista stvar se odnosi i na pripadnike sazvežđa Riba i Device, zbog kvadrata koji Saturn iz Strelca pravi na njihovo Sunce, ali isto se primenjuje i na Blizance zbog opozicije Saturna sa njihovim Suncem. Svakako da se čini da će možda Blizancima u ovoj, ali i naredne dve godine, koliko Saturn bude boravio u Strelcu, najmanje prijati uticaji koje on bude širio.

Takođe, Rakovima i Jarčevima, prve dekade jula, kao i Ovnovima u prvoj dekadi aprila i Vagama koje su rođene u prvih 10 dana oktobra, tranzit Urana kroz Ovna, donosi nagle i burne promene na životnim poljima koja u individualnim horoskopima zahvataju Sunce i Uran.

Najteže ili, bolje reći, najburnije biće onim znakovima koji imaju istaknut Mesec ili lične planete u Strelcu, Blizancima, Ribama, Devici, Ovnu, Raku, Jarcu ili Vagi.

Možda će ipak najviše patiti i biti na velikim iskušenjima Jarčevi. I to ne samo zbog njihove urođene sklonosti muci i patnji već i zbog Plutona koji je već duže vremena stacioniran u sazvežđu Jarca.

HOROSKOP OTKRIVA najveće vrline i mane svakog znaka

Ovo nije nepovoljan period kao onaj dok je Saturn bio u Škorpiji (od 2012. do 2015. godine), ali još jedno izvesno vreme ne možete računati na to da će vas “Sunce ogrejati”.

Interesantni su horoskopi žena kojima je pored Sunca i Mesec u Strelcu. Jer, Jupiter u prvoj polovini ove godine pravi iz Device kvadrat na njihov Mesec na kojem se u isto vreme nalazi i Saturn. Tako da je vrlo velika verovatnoća da će one u ovoj godini ostati u blagoslovenom stanju. Svakako, ukoliko vam je naglašen Strelac i u njemu je vladar polja novca na primer, sad bi mogli rešiti i svoj materijalni status, ukoliko su uticaji pozitivnog predznaka ili se naći na rubu ponora prihvatajući nevoljno određene životne zakonitosti i usvajajući princip odricanja kao domininantnu matricu po kojoj funkcionišete u životu, ukoliko u natalu nemate baš povoljne pokazatelje u startu.