LOŠE IM SE PIŠE: Ovo su horoskopski znaci na koje će NAJVIŠE uticati retrogradni Merkur

Ovog marta očekuje nas retrogradni Merkur.

pixabay.com

Od 5. do 28. marta ova pojava će izazvati velike promene. Promene će biti i dobre i loše, a ovih šest horoskopskih znakova će najviše osećati uticaj retrogradnog Merkura.

U nastavku vam otkrivamo kako će retrogradni Merkur uticati na određene znake Zodijaka.

Blizanci

Vaša vladajuća planeta je Merkur i najveći uticaj će biti na vašu komunikaciju. Iako ste oduvek imali neverovatne veštine, ovaj put Merkur će smanjiti vaše sposobnosti. Dok govorite, moguće je zaboraviti neke stvari i osetićete kao da je neko vezao vaš jezik. Međutim, pokušajte da jasno govorite kako biste smanjili negativan uticaj Merkura.

Rak

Iako se veruje da ste tihi posmatrači, ovaj retrogradni pokret vam neće dozvoliti da ćutite. Ovaj period može biti zaista emotivan i temperamentan. Možete biti iritirani potpuno trivijalnim stvarima bez ikakvog razloga. Najbolje je da budete strpljivi i razmislite pre nego što nešto kažete.

Lav

Iako ste oduvek bili najgrublja osoba u društvu, ovaj mart može biti drugačiji. Na društvenim događajima ćete biti gotovo potpuno nezainteresovani.

Vaga

Vi ste stručnjaci kada se radi o skrivanju osećanja. Ali ovaj period, vaša prava osećanja će izaći na površinu. Najbolje je da ostanete mirni i staloženi tako da svojim rečima ne povređujete svoje najdraže.

Vodolija

U toku ovog perioda možete biti suočeni sa nepotrebnim frustracijama. Pokušajte da vidite stvari iz druge perspektive. Pozitivnost će vam pomoći da shvatite da stvari nisu tako loše kao što vam se čine.loading...