LUKAS BESAN KAO RIS: Pevač brutalno izvređao Oliveru Kovačević i pobednicu Beovizije

- Njena dugogodišnja korupcija koju vrši na položaju koji zauzima.

printscreen

Sukob između folkera Ace Lukasa i Olivere Kovačević ne jenjava. Njena izjava u gostovanju u Jutarnjem programu, koja se odnosila na Lukasa šokirala je mnoge, a folker joj nije ostao dužan, te joj je brutalno odgovorio na javne prozivke.

Sa ofucalom plejboj zečicom nemam više šta da raspravljam… Imam mnogo pametnijih i lepših stvari u životu nego da se sa njom naglabam… Moja karijera je mnogo veća od podmetanja ove sektašice, a ona će u budućim danima i mesecima mnogo više posla da objasni celoj naciji… Krađu hiljade i hiljade sms glasova koja su navodno trebalo da odu u humanitarne svrhe… Neću da se prepucavam više sa onom izblajhanom anemičnom baba devojkom.. Jedva čekam da je vidim na sudu, jedva čekam da vidim tu tužbu koju je poslala, pa da joj dovedem svedoke koji će pričati o njenoj dugogodišnjoj korupciji koju vrši na položaju koji zauzima, ali ne zadugo… – rekao je Aca Lukas za “Republika.rs”.

Jako je važno koja usta to govore. Mi smo imali tu siutaciju da ljudi koji su bili osuđeni i odležali zatvorsku kaznu, koji su sada u postupku resocijalizacije, neki od njih su poverovali da je Javni servis taj preko kojih oni mogu da vrše svoju resocijalizaciju, ali to nije naš posao. Te stvari, ti šumovi, to ne čujete, takve stvari se na sudu rešavaju – rekla je Olivera Kovačević.