LUKAVA KEJT MIDLTON: Vojvotkinja zakuvala sve – o čemu su razgovarala zavađena braća?

Izvori bliski kraljevskoj porodici tvrde da je pinc Čarls povezao princa Harija i Vilijama da posle sahrane razgovaraju nasamo...

Printscreen Youtube/BBC

Na sahrani princa Filipa, supruga kraljice Elizabete II, dogodio se prvi susret zavađene braće, prinčeva Harija i Vilijama, a posle emotivne službe u Kapeli Svetog Đorđa primećeni su kako zajedno odlaze i razgovaraju.

Diki Arbiter, bivši kraljičin sekretar za štampu, u emisiji Good Morning Britain rekao je da je princ Čarls verovatno želeo da njegovi sinovi to vreme iskoriste za “probijanje leda”.

Verovatno je Čarls naredio da ih ne čekaju automobili kako bi zajedno morali da prošetaju od kapele do dvorca – rekao je Arbiter.

Jako bi me začudilo da to vreme braća nisu iskoristila za razgovor – dodao je.

Da podsetimo, tokom sahrane svog dede, Vilijam i Hari su hodali uz kovčeg vojvode od Edinburga, ali odvojeno. Između njih stajao je rođak Piter Filips.

Nakon što su fotografije i snimci razgovora snnimljene posle ceremonije preplavile društvene mreže, mnogi su primetili zanimljivu situaciju u režiji Kejt Midlton.

Najpre je počela s njima razgovor, a onda se tiho povukla i ostavila braću da šetaju i pričaju, prvi put posle više godina.

Mnogi tvrde da je to vojvotkinja od Kembridža to uradila namerno kako bi ih ostavila da nasamo razgovaraju posle toliko vremena, a samim tim i pomirila.