LUNA SLOMLJENA: Pogledajte ŽESTOKU SVAĐU sa Slobom, posle koje je otkrila ŠOKANTNE DETALJE iz detinjstva (VIDEO)

Luna
printscreen/yt

Sloba je tokom svađe udario iz sve snage rukom o sto, a kada je Luna pobegla u kuću on je krenuo za njom.

 

Pošto su se Luna Đogani i Sloba Radanović posvađali zbog Nikole Arsića, njihova prepirka nastavila se i u kući. Naime, Sloba je tokom svađe udario iz sve snage rukom o sto, a kada je Luna pobegla u kuću on je krenuo za njom.

 
Sloba je počeo da viče gledajući u kamere, tražeći da mu se dovede doktor, a onda je u spavaćoj sobi nastavio da se svađa sa Lunom.

Polomio si ruku, idi sredi ruku. Ko je kriv za to što si slomio ruku – vikala je Luna.

Zašto ne želiš da me saslušaš bre? Boli me ku*ac za ruku bre! Nećeš da me saslušaš bre! – uzvraćao je Sloba na Lunu, unoseći joj se u lice.

Tada su Slobu odveli kod lekara, a Lunu je ubrzo posle toga uhvatio napad plača i tom prilikom je pred svim ukućanima priznala da je takve agresivne scene gledala i u svom detinjstvu. Miljan Vračević ju je upozorio da pazi šta govori ispred kamera, ali je Luna kasnije u pabu ipak Sanji Stanković priznala sve.

Nikada nijednom muškarcu neću dozvoliti da se tako ponaša prema meni. Mrzim agresiju! Mom ocu to nikada nisam dozvolila i nikad mu nisam oprostila, a kamoli nekom muškarcu! Nikad mi te scene neće izaći iz glave. Gledala sam svoju majku tužnu i modru. Sloba me je razočarao, sve je uništio! – govorila je Luna gušeći se u suzama.

Sanja je tom prilikom Lunu tešila rečima da je sve to prošlost i da je njena majka ojačala zbog svega, a kako su ove scene zaista izgledale možete videti u video-snimcima ispod teksta.